NATALIJA JE DOŽIVELA KLINIČKU SMRT U CG, HITNO JOJ TREBA HELIKOPTERSKI TRANSPORT DO VMA! Njene sestre poslale APEL
Apel za pomoć Nataliji Cvetković, Foto: Filip Plavčić, Printscreen Instagram

APEL ZA POMOĆ

NATALIJA JE DOŽIVELA KLINIČKU SMRT U CG, HITNO JOJ TREBA HELIKOPTERSKI TRANSPORT DO VMA! Njene sestre poslale APEL

Ukoliko znate kako Natalijina porodica može da dođe do prevoznog sredstva za nju, kontaktirajte njene sestre

Objavljeno:

Natalija Cvetković (24), doživela je kliničku smrt, 26. avgusta i reanimirana je u kotorskoj bolnici u Crnoj Gori, a sada joj je neophodan hitan transport do VMA u Beogradu, kako bi se vratila kući i nastavila sa borbom!

Ova prelepa devojka je doživela prestanak rada srca u Crnoj Gori. Tamo su je u životu održali ljudi iz hitne pomoći koji su je reanimirali i poslali u Kotorsku opštu bolnicu u kojoj se i sada nalazi.

"Naša sestra Natalija Cvetković je 26. avgusta doživela kliničku smrt i reanimirana je prilikom transporta hitne pomoći do Kotorske bolnice, gde joj je pružena sva moguća pomoć. Vitalne funkcije su relativno stabilne, međutim mozak ne reaguje. Treba joj hitan transport i lečenje u adekvatnoj ustanovi u Srbiji. Obratili smo se otpravniku poslova srpske ambasade, koji nije mogao da nam pomogne. Anesteziolozi sa VMA su u kontaktu sa anesteziolozima iz Kotora. Mi smo poslali imejl sa molbom da se odobri transport i lečenje na VMA. U svemu tome nas birokratija sputava", rekle su za portal Espreso Natalijine mlađe sestre Tijana i Milena Cvetković.

Kako što je objavljeno na instagram profilu za_nataliju, samo se čeka dozvola za helikopter koji je potreban u što kraćem roku, jer Natalija nema vreme.

Ukoliko znate kako Natalijina porodica može da dođe do prevoznog sredstva za nju, kontaktirajte njene sestre na brojeve telefona:

Tijana: +381 64 886 8284 Milena: +381 64 882 8014

Bonus video:

04:50

NOVINARI ESPRESA UZELI PUŠKE U RUKE I PUCALI JEDNI U DRUGE! Probali smo AIRSOFT, najnoviju HIT IGRU! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.