U JEDNOM GRADU PROGLAŠENA VANREDNA SITUCIJA ZBOG LOŠEG STANJA SA KORONOM! Vakcinisanih i dalje ispod 50%
Ilustracija, Foto: Google street view

korona virus

U JEDNOM GRADU PROGLAŠENA VANREDNA SITUCIJA ZBOG LOŠEG STANJA SA KORONOM! Vakcinisanih i dalje ispod 50%

Od danas biti pojačana kontrola nadležnih inspekcija

Objavljeno:

Nakon što je u Gradskoj kući u Rumi održana sednica Štaba za vanredne situacije donet je Zaključak o uvođenju vanredne situacije na teritoriji opštine, s obzirom da se dnevno beleži i do 60 pozitivnih pacijenata na kovid 19.

Kako je istakao predsednik Opštine Ruma i komadant Štaba za vanredne situacije Slađan Mančić, to je ona brojka koja je po preporuci Zavoda za javno zdravlje iz Sremske Mitrovice, ali i Kriznog štaba na republičkom nivou, brojka za proglašenje vanredne situacije u ovoj opštini.

Broj vakcinisanih građana u opštini Ruma i dalje iznosi manje od 50 odsto te nadležni apeluju na vakcinaciju, ističući da će od danas biti pojačana kontrola nadležnih inspekcija.

Dok traje vanredna situacija u opštini Ruma, na snazi su mere koje su bile propisane u ranijim talasima korone, maske su obavezne u zatvorenom prostoru, ugostiteljski objekti rade propisanim kapacitetom, odnosno, 30 odsto kapaciteta u zatvorenim i 50 odsto kapaciteta u otvorenim objektima, a u naredna tri dana pod znakom pitanja je i održavanje sledećeg rumskog vašara.

Bonus video:

04:50

NOVINARI ESPRESA UZELI PUŠKE U RUKE I PUCALI JEDNI U DRUGE! Probali smo AIRSOFT, najnoviju HIT IGRU! (VIDEO)

(Espreso/NSuzivo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.