NESTOROVIĆ IZJAVIO NAJVEĆU GLUPOST DOSAD: Posle ovoga ga je NAPLJUVAO i poznati srpski NAUČNIK!
Branimir Nestorović, biće iz tačke X, Foto: Printcsreen

STRAŠNO KAKAV ČOVEK

NESTOROVIĆ IZJAVIO NAJVEĆU GLUPOST DOSAD: Posle ovoga ga je NAPLJUVAO i poznati srpski NAUČNIK!

Pričao je o "vremenskim portalima"

Objavljeno:

Doktor Branimir Nestorović je svoju medijsku popularnost koju je dobio kao član Kriznog štaba za borbu protiv korone iskoristio, i sada po opskurnim emisijama izaziva fascinaciju kod manje obrazovanog dela stanovništa štancujući teoriju zavere za teorijom zavere.

Ali ono što je rekao u gostovanju u jednoj emisiji prevazilazi sve što je dosad pričao.

Naime, njegova teorija je da postoje "vremenski portali" u koje ljudi stalno uleću i vraćaju se posle desetina godina.

- A ti portali, inače to postoji. Nije nikakva teorija zavere, NASA to zove tačka X. Oni se povremeno pojavljuju, vrlo kratko traju, po nekoliko sekundi. Evo sad su se pojavili. Pojavio se posle 17 godina jedan od onih lovaca što je uleteo na Bermudima. To su oni što upadnu pa izlete. Pojavio se i sleteo, sa pilotima. Ništa se ne sećaju, ne znaju gde su bili uopšte. Ovi su bili šokirani, koristili su neke prastare identifikacije, i ne znaju odakle su došli. I toga ima mnogo, tih primera, ovi što nestanu u tom Bermudskom trouglu. Sad ima mnogo novih primera. A to su u stvari ti portali, vremensko prostorni, i to fizika prihvata, tu realnost - rekao je Nestorović.

Ovo petljanje tamo gde nije mesto iznerviralo je našeg poznatog fizičara Milovana Šuvakova, koji je napisao na Tviteru da je Nestorović "ozbiljno bolestan čovek".

- Pa da, i Neutrini su došli iz dimenzije X, doduše, u Nindža kornjačama. Šalu na stranu ovaj čovek je ozbiljno bolestan, a šteta koju čini ovakvim nastupima je ogromna! - rekao je on.

Bonus video:

00:30

SNIMAK KRAĐE U SKADARSKOJ: Pogledajte trenutak teškog lopovluka

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.