VELIKE GUŽVE NA NAPLATNIM RAMPAMA: Kroz Preljine prošlo blizu 40.000 vozila
Foto: Aleksandra Čolić

guŽve

VELIKE GUŽVE NA NAPLATNIM RAMPAMA: Kroz Preljine prošlo blizu 40.000 vozila

Preduzimaju se sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, a svi naplatni kanali biće u funkciji bez minuta pauze, dodaje se u saopštenju

Objavljeno:

Tokom vikenda pojačan je intezitet saobraćaja na autoputu Miloš Veliki, pa je kroz naplatnu rampu u Preljini tokom prva dva dana vikenda prošlo preko 38.000 hiljada vozila. Održavanje Sabora trubača u Guči, smena turista, ali i protest meštana Preljine otežali su prolaz vozila od naplatne rampe ka obilaznom putu oko Čačka.

- U petak je kroz naplatnu rampu u Preljini na autoput Miloš Veliki ušlo 9.188 vozila, a izašlo 9.825. U subotu je putarina naplaćena za 9362 automobila, a ušlo je njih 10.058. Danas se takođe očekuje veći broj vozila koja će se uključiti na autoput, ali se ne očekuju veća zadržavanja - saopšteno je iz JP "Putevi Srbije".

Preduzimaju se sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, a svi naplatni kanali biće u funkciji bez minuta pauze, dodaje se u saopštenju.

Duž autoputa „Miloš Veliki", na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na autoputu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.