KAKVA SLIKA ISPRED UNIŠTENOG TRŽNOG CENTRA! Građani prilaze vatrogascima herojima i donose im HRANU I PIĆE (FOTO)
Spasitelji dobili pomoć, Foto: Espreso

POTRESNO

KAKVA SLIKA ISPRED UNIŠTENOG TRŽNOG CENTRA! Građani prilaze vatrogascima herojima i donose im HRANU I PIĆE (FOTO)

Ovaj požar je gasilo 127 vatrogasaca sa više od 50 vozila

Objavljeno:

Vatrogasci koji su gasili Kineski tržni centar u Bloku 70 su naši heroji! Oni su od sinoć pa do jutros bez prestanka gasili požar koji je gotobo potpuno uništio ovu građevinu.

Oni su posle više od osam sati borbe sa vatrenom stihijom uspeli da stave pod kontrolu požar koji je sinoć izbio u Tržnom centru u beogradskom Bloku 70.

Ovaj požar je gasilo 127 vatrogasaca sa više od 50 vozila, i to je, kako kaže komandant vatrogasne brigade Beograd Miloš Majstorović, jedna od najvećih akcija te brigade.

Još pojedini lokali gore, a očekuje se da će vatre ponegde biti i sutra, a potpuno gašenje požara moglo bi da potraje i još dva-tri dana.

1 / 18 Foto: Marko Nikolić

Jutros je ekipa Espresa zatekla potresne scene ispred Tržnog centra. Vatrogasci su umorni i iscrpljeni posle teške borbe sa stihijom, a očajni vlasnici lokala sede na travi i gledaju u sve što je izgorelo.

Beograđani su pokazali šta misle o naporima vatrogasaca. Prilazili su im, donosili hranu i piće, i upućivali im reči zahvalnosti i podrške.

Reporterka Espresa zabeležila je divnu sliku umornog vatrogasca koji u rukama drži kesu koju mu je donela jedna Beograđanka:

Vatrogasac
foto: Espreso

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Vanja Pejić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.