FONDACIJA "TIJANA JURIĆ" JE OMOGUĆILA DEVOJČICI KOJU JE OTEO MALČANSKI BERBERIN DA VIDI MORE: Oglasio se i Jurić!
Monika na moru, Foto: Dragan Gojić, Printscreen/facebook

predivna vest

FONDACIJA "TIJANA JURIĆ" JE OMOGUĆILA DEVOJČICI KOJU JE OTEO MALČANSKI BERBERIN DA VIDI MORE: Oglasio se i Jurić!

Na Fejsbuk stranici osnivača fondacije, Igora Jurića nalazi se fotografija devojčice i u pozadini more...

Objavljeno:

Fondacija Tijana Jurić omogućila je dvanaestogodišnjoj devojčici M.K. žrtvi Malčanskog berberina Ninoslava Jovanovića iz Niša, koji je nedavno pravosnažno osuđen na doživotnu kaznu zatvora da, kako su naveli, prvi put vidi more.

Na Fejsbuk stranici osnivača fondacije, Igora Jurića nalazi se fotografija devojčice i u pozadini more.

„Fondacija Tijana Jurić je omogućila devojčici iz Niša koja je bila žrtva otmice 10 dana da konačno vidi more i da sa svojom porodicom pokuša da zaleči rane, da bar na kratko zaboravi ono što se dogodilo“, napisao je Igor Jurić.

Podsećanja radi, Ninoslav Jovanović poznat i kao „Malčanski berberin“ oteo je M. K. 20. decembra u Brzom Brodu na putu do škole. Devojčica je pronađena 29. decembra, a Jovanović se skrivao u svom rodnom selu Malča do 5. januara. Inače, reč je o višestrukom povratniku silovatelju koji je već robijao zbog ovog krivičnog dela.

On je presudom Višeg suda u Nišu osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog otmice i zlostavljanja devojčice i to je prvi put da je u Srbiji izrečena ovakva kazna, nakon što je u decembru 2019. godine počela da se primenjuje.

Apelacioni sud u Nišu potvrdio je ovu kaznu pre nekoliko dana, te će se Jovanović do kraja života nalaziti iza rešetaka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.