OVO JE OMILJENA DESTINACIJA MIROSLAVA LAZANSKOG: Bićete veoma IZNENAĐENI, ovo niste OČEKIVALI!
Miroslav Lazanski, Foto: aleksandar jovanović

tuga

OVO JE OMILJENA DESTINACIJA MIROSLAVA LAZANSKOG: Bićete veoma IZNENAĐENI, ovo niste OČEKIVALI!

Miroslav Lazanski bio je srpski novinar, vojni analitičar, političar i diplomata, a u poslednjem periodu i veleposlanik Srbije u Ruskoj Federaciji

Objavljeno:

Ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski preminuo je u svojoj 71. godini u Beogradu, a vest o njegovoj iznenadnoj smrti proširila prilično brzo. Lazanski je skončao u svom domu u Beogradu od posledica srčanog udara, a javnosti je poznat i po tome što je izveštavao i pisao o vojnim pitanjima iz različitih zemalja sveta.

S obzirom na to da je Lazanski mnogo putovao u jednom intervjuu rekao je da mu je omiljena destinacija Avganistan. - Poseta toj državi je kao da ste se vratili tri stotine godina unazad. Nema industrije, nema železničke pruge, nema kriminala. Tamo te niko neće pokrasti, ali ako vređaš islam, u stanju su da te ubiju. Vazduh je čist, odlična je klima - opisisao je tada Lazanski omiljenu destinaciju i spomenuo je da ga najviše iznenađuje činjenica da su ljudi čisti, da su im haljine (galabije) uvek kao sneg bele, iako ne mare, a i nemaju mnogo uslova za higijenu.

Miroslav Lazanski bio je srpski novinar, vojni analitičar, političar i diplomata, a u poslednjem periodu i veleposlanik Srbije u Ruskoj Federaciji. Pre imenovanja, Lazanski je bio saborski zastupnik. Pisao je o političkim i vojnim pitanjima i bio dopisnik i komentator beogradskog dnevnog lista Politika. Bio je zastupnik u Narodnoj skupštini Srbije od 2016. do 2019. godine kao član vladajuće koalicije predvođene Srpskom naprednom strankom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.