STIŽE OSVEŽENJE, DOBRE VESTI ZA SVE KOJI BI MALO DA PREDAHNU: Spremite se za TEMPERATURNI ŠOK!
Vreme, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

SPREMITE SE

STIŽE OSVEŽENJE, DOBRE VESTI ZA SVE KOJI BI MALO DA PREDAHNU: Spremite se za TEMPERATURNI ŠOK!

Danas najzad stiže osveženje na sever Srbije uz vrlo retku kratkotrajnu kišu i pad temperature za 10-ak stepeni, tako da bi na severu Srbije bilo malo ispod 30°C uz duže sunčane periode...

Objavljeno:

Međutim, na jugu bi temperatura znatno manje opala i bilo bi iznad 35°C. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 17°C do 23°C, a maksimalna od 29°C na severu Vojvodine do 39°C na krajnjem jugu Srbije.

Beograd:

U ponedeljak svežije i prijatnije vreme sa dužim sunčanim periodima i malom šansom za kratkotrajnu kišu Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 21°C, a maksimalna 30°C.

Niš:

U ponedeljak sunčano i vrućina, nekoliko stepeni manja nego u vrelu nedelju. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 23°C, a maksimalna 36°C.

lepo vreme, sunce, proleće, leto
foto: Beta/ Dragan Gojić

Užički region:

U ponedeljak malo niža i prijatnija temperatura, ali i dalje iznad 30°C. Postoji mala šansa za kratkotrajnu kišu uz duže sunčane periode. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 17°C do 20°C, a maksimalna od 34°C do 35°C, na Zlatiboru i Tari do 30°C.

Vojvodina:

U ponedeljak stiže osveženje uz vrlo retku kratkotrajnu kišu i pad temperature za 10.-ak stepeni u odnosu na nedelju. Tokom dana duži sunčani periodi. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 18°C do 21°C, a maksimalna od 29°C na severu Vojvodine do 31°C na jugu Banata.

Novi Sad:

U ponedeljak svežije i prijatnije vreme sa dužim sunčanim periodima i malom šansom za kratkotrajnu kišu Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 30°C.

Subotica:

U ponedeljak svežije i prijatnije vreme sa dužim sunčanim periodima i malom šansom za kratkotrajnu kišu Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 21°C, a maksimalna do 29°C.

Vrućina, lepo vreme
foto: Vladimir Šporčić

Vreme narednih dana:

U utorak najad malo svežije i prijatnije jutro, a tokom dana pretežno sunčano. Na jugu Srbije vrućina, a na severu manje vrelo, malo iznad 30°C. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 14°C do 20°C, a maksimalna od 30°C na severu Vojvodine do 36°C na jugu Srbije.

U sredu i četvrtak duži sunčani periodi i vrućina na jugu, a na severu manje vrelo, malo iznad 30°C.

U petak i za naredni vikend bi temperatura malo opala uz nešto prijatnije vreme.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.