HRVATSKI TIKTOKER ŽESTOKO OPLEO PO SRBIMA: Srbi su dobri, ali kad su hladni i u ležećem položaju! Pomenuo i NOLETA
TikToker Kristijan Marković, Foto: Printscreen/tiktok

sramota!

HRVATSKI TIKTOKER ŽESTOKO OPLEO PO SRBIMA: Srbi su dobri, ali kad su hladni i u ležećem položaju! Pomenuo i NOLETA

Posebno je šok izazvala njegova skandalozna izjava da je najbolji teniser na svetu, Novak Đoković, toliko uspešan zato što ima hrvatske krvi

Objavljeno:
  • 115

Na društvenoj mreži danima već kruže šokantni snimci tiktokera Kristijana Markovića, hrvatskog državljanina, u kojima negativno govori o Srbima.

Posebno je šok izazvala njegova skandalozna izjava da je najbolji teniser na svetu, Novak Đoković, toliko uspešan zato što ima hrvatske krvi.

Ta izjava izazvala je pravu lavinu komentara na internetu, a još veći šok usledio je nakon isplivavanja drugog snimka na kome izjavljuje da nema ništa protiv Srba, ali ih najviše voli hladne i u ležećem položaju.

U "razgovoru" sa igračkom medom koga sve vreme drži uz obraz Kristijan je rekao:

- Ja i Rakica (pretp. plišana igračka) nemamo ništa protiv Srba. Dapače, Srbi su dobri, ali kad su hladni i u ležećem položaju, kad ćute - rekao je Kristijan, koji je na svom videu stavio i natpis "Kad postanu nebeski narod, R.I.P Srbija".

Da li zbog publiciteta ili zbog istinske netrpelljivosti prema Srbima Kristijan snima ovakve klipove, nije poznato, svakako ovakve izjave su potpuno nedopustive, i jasno ukazuju na govor mržnje, koji dodatno dobija na težini budući da je istorija Srba u Hrvatskoj svima dobro poznata.

Ovakve izjave zaslužuju ne samo gašenje Kristijanovog profila na TikToku, koga prati preko 17.000 ljudi, već i kaznu zatvora, koju zaslužuje svako ko širi mržnju na nacionalnoj osnovi i iskazuje krvoločne želje za uništenjem jednog naroda.

PULS SRBIJE 28-07-2021 1-DEO
55:47

PULS SRBIJE 28-07-2021 1-DEO

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media