KRIZNI ŠTAB ODLUČIO: Dozvoljeno održavanje Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu
Novi Sad, Foto: Grad Novi Sad

izjasnili se

KRIZNI ŠTAB ODLUČIO: Dozvoljeno održavanje Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu

Dodaje se da su, pored brojnih domaćih izlagača, dolazak najavile i firme iz Češke koja je Zemlja partner, Italije, Španije, Belorusije, Poljske, Holandije, Turske…, kao i zemalja u okruženju

Objavljeno:

Novosadski sajam je dobio dozvolu Kriznog štaba Vlade Srbije za organizaciju priredbi, u terminu od 18. do 24. septembra, kada će biti održan 88. međunarodni poljoprivredni sajam, 53. međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije, saopšteno je danas sa tog sajma.

"U odgovoru na dopis Novosadskog sajma, navedeno je da je neophodno da se primene svi protokoli, poput onih na festivalu Egzit, nedavno održanom u Novom Sadu, a to znači da će uslovi za izlagače i posetioce biti - digitalni zeleni sertifikat, to jest potvrda o vakcinaciji ili preležanom kovidu-19, negativan brzi antigenski, ili PCR test", navodi se u saopštenju za javnost.

Dodaje se da su, pored brojnih domaćih izlagača, dolazak najavile i firme iz Češke koja je Zemlja partner, Italije, Španije, Belorusije, Poljske, Holandije, Turske…, kao i zemalja u okruženju.

Bonus video:

01:15

AMIRA MEDUNJANIN NA BANJALUKA FESTU

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.