DA LI ĆE NOVINARKA ESPRESA BITI PRVA SRPKINJA U SVEMIRU? Prijavila sam se za let brodom RIČARDA BRENSONA! (FOTO)
Brenson i Zorica, Foto: Profimedia

lansiranje

DA LI ĆE NOVINARKA ESPRESA BITI PRVA SRPKINJA U SVEMIRU? Prijavila sam se za let brodom RIČARDA BRENSONA! (FOTO)

Ovo nije scenario iz filma naučne fantastike!

Objavljeno: 18:00h

Poznati engleski milioner Ričard Brenson, prva je osoba u istoriji koja je letela u svemir privatnom letelicom svoje kompanije Virdžin Galaktik.

Podsetimo, njegov supersonični svemirski brod je lansiran 12. jula iz Nju Meksika, a pored Brensona u njemu su se nalazila još 3 člana posade i 2 pilota koja su upravljali letelicom.

Let je trajao sat vremena i bio je prenošen uživo, a Brenson se uključivao i delio utiske ovog istorijskoj momenta.

Kako je sve proteklo i više nego uspešno, njegova kompanija je odlučila da otvori konkurs za prijavu dobrovoljaca koji bi postali njegovi prvi gosti u svemiru, što bi bilo uvod u turističke letove, koji se planiraju u bliskoj budućnosti.

Odlučila sam da se prijavim, a proces registracije na Omaze vebsajtu je više nego jednostavan, i ako ste uspešni dobitnik garantuje vam dva mesta u letelici.

Korak 1: Kada otvorite stranicu vebsajta, videćete opciju "Win Two Seats on one of the FIRST Virgin Galatcic Flights to Space", a možete i direktnim klikom na ovaj link. Stranica izgleda ovako, a objašnjeno vam je da se radi o VIP turi sa Brensonom, i da je ovo jedinstvena šansa da budete deo projekta koji zvuči skoro pa nestvarno.

Letenje u svemir
foto: Printscreen

Klikom na "Enter now", otvara se sledeći prozor, što je Korak 2, gde imate ponuđene opcije da donirate određenu sumu novca, jer je svrha ovog vebsajta inovativni oblik doniranja, gde se prikupljaju sredstva za razne globalne probleme, kroz nagrade koju potencijalni donori dobijaju. Svakako, to je samo jedna opcija, prijava za letenje u svemir je potpuno besplatna ako vi tako želite, i u tom slučaju treba da kliknete na "Enter without contributing".

Letenje u svemir
foto: Printscreen

Naredni Korak 3 vam otvara prijavu, gde unosite podatke - ime, prezime, email adresu i adresu prebivališta kako bi vam, u slučaju da osvojite, nagrada bila uručena.

Letenje u svemir
foto: Printscreen

I to je sve! Sa istim podacima se možete prijaviti koliko god puta želite, a u slučaju da donirate određenu sumu novca, počev od 2 dolara pa nadalje, sistem vas sam prijavljuje više puta odjednom.

Letenje u svemir
foto: Printscreen

Sada vam preostaje da čekate poziv, jer ste ubačeni u sistem kao potencijalni dobitnik.

Konkurs se završava 1. septembra, a zvanična objava o pobedniku je zakazana za 29. septembar.

A u slučaju da mene izaberu, pored toga što ću biti lansirana iz redakcije, napravićemo konkurs koga ću povesti sa sobom, tako da sada imate duple šanse i razlog više da pratite celokupni proces.

Bonus video:

01:30

MALI KORAK ZA NERU, A VELIKI ZA PSE U SRBIJI: Ovaj slatki mešanac je PRVI pas koji je legalno ušao u poštu!

(Zorica Pantelić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.