NOVI SNIMAK URUŠAVANJA ZGRADE NA VRAČARU: U trenutku je sve NESTALO, STRAŠNO! (VIDEO)
Trenutak rušenja zgrade, Foto: Printscreen

užas

NOVI SNIMAK URUŠAVANJA ZGRADE NA VRAČARU: U trenutku je sve NESTALO, STRAŠNO! (VIDEO)

Stanari su danas došli na mesto gde su ostali bez krova nad glavom

Objavljeno:

Nakon što se deo zgrade na Vračaru u Vidovdanskoj ulici obrušio, a stanari iste ostali bez krova nad glavom danas je došlo do rušenja drugog dela objekta!

Ubrzo se na društvenim mrežama pojaviklo više snimaka na kojima se vidi urušavanje dela objeklta iz koga su na svu sreću stanari iseljeni još prošlog petka!

Jedan od takvih snimaka predočava stanje u Vidovdanskoj ulici, a na njemu se vidi kako u jednom trenutku zidovi zgrade nestaju u ponor!

Kako reporteri Espresa javljaju sa lica mesta jake policijske snage obezbeđuju deo oko ulice gde je došlo do rušenja, tako da pešacima zbog bezbednosti nije dozvoljeno da prolaze tuda.

Stanari su danas došli na mesto gde su ostali bez krova nad glavom, ali ih je zatekla još jedna katastrofa zbog koje nisu mogli da iznesu stvari koje su im ostale u stanovima iz kojih su evakuisani.

Bonus video:

00:17

Trenutak rušenja drugog dela zgrade u Vidovdanskoj

Podsetimo, do urušavanja je prvi put došlo u petak nešto pre podneva, kada je jedan deo zgrade obrušen, jer su potkopani temelji sa parcele pored na kojoj je trenutno gradilište. U rupu tik do stambene zgrde propao je jedan ceo stan u prizemlju kao i deo stana iznad, a na dnu ambisa nalazio se bager. Stanari zgrade su na sreću evakuisani na vreme pa u nije bilo povređenih. Međutim, prema svim procenama, stanari zgrade još ne mogu ući unutra jer se objekat vodi kao nebzbedan i nestabilan, što se danas i pokazalo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.