EKSKLUZIVNI SNIMAK TRENUTKA URUŠAVANJA DRUGOG DELA ZGRADE U VIDOVDANSKOJ! "Gotovo, otišlo sve!" (VIDEO)
Rušenje, Foto: Espreso

užas

EKSKLUZIVNI SNIMAK TRENUTKA URUŠAVANJA DRUGOG DELA ZGRADE U VIDOVDANSKOJ! "Gotovo, otišlo sve!" (VIDEO)

Podsetimo, do urušavanja je došlo u petak nešto pre podneva, kada je jedan deo zgrade obrušen, jer su potkopani temelji sa parcele pored na kojoj je trenutno gradilište

Objavljeno: 13:11h

Nakon što se deo zgrade na Vračaru u Vidovdanskoj ulici obrušio, a stanari iste ostali bez krova nad glavom danas se drugi deo zgrade obrušio!

Kako reporteri Espresa javljaju sa lica mesta jake policijske snage obezbeđuju deo oko ulice gde je došlo do rušenja, tako da pešacima zbog bezbednosti nije dozvoljeno da prolaze tuda.

Takođe, kako su nam rekli na licu mesta nameštaj visi iz obrušenog stana, ali naši reporteri to nisu uspeli da uoče s obzironm na to da je prilaz zabranjen.

Na snimku do koga smo ekskluzivno došli čuje se bagerista koji kaže: "Gotovo, otišlo je sve, ovo su čekali treba opet zvati televiziju, ovo su namerno dozvolili, stvarno su bezobrazni, ovo nema dalje".

00:17

Trenutak rušenja drugog dela zgrade u Vidovdanskoj

Podsetimo, do urušavanja je došlo u petak nešto pre podneva, kada je jedan deo zgrade obrušen, jer su potkopani temelji sa parcele pored na kojoj je trenutno gradilište. U rupu tik do stambene zgrde propao je jedan ceo stan u prizemlju kao i deo stana iznad, a na dnu ambisa nalazio se bager koji je i danas zarobljen. Stanari zgrade su na sreću evakuisani na vreme pa u nije bilo povređenih. Međutim, prema svim procenama, stanari zgrade još ne mogu ući unutra jer se objekat vodi kao nebzbedan i nestabilan, što se danas i pokazalo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.