DAN NAKON URUŠAVANJA ZGRADE NA VRAČARU: Šta se to danas dešava na MESTU UŽASA?
Foto: Espreso

bilo je dramatično

DAN NAKON URUŠAVANJA ZGRADE NA VRAČARU: Šta se to danas dešava na MESTU UŽASA?

Kako je i najavljeno protiv investitora koji je gradio na parceli tik uz zgradu danas su podnete prijave, a stanari su zasada smešteni u Hotelu Slavija o trošku Grada Beograda

Objavljeno:

Dan nakon što se u Vidovdanskoj ulici na Vračaru deo prizemlja zgrade obrušio zbog radova na placu pored na izgradnji druge zgrade, radnici su na licu mesta.

Radnici su danas pribegli privemenom rešenju da se rupa, duboka oko 10 metara, zatrpa. Upravo u tu rupu juče se, oko podneva, obrušio deo stana koji se nalazi u prizemlju.

Naime, kako su temelji urušene zgrade potkopani sa susednog gradilišta i ceo potporni deo je propao u zemlju, odlučeno je da se zjapeća rupa, u koju preti da propadne cela zgrada, zatrpa kamenjem ne bi li se obezbedila bar privremeno potpora.

Podsetimo, juče se nešto pre podneva jedan deo zgrade obrušio jer su potkopani temelji sa parcele pored na kojoj je trenutno gradilište. U rupu tik do stambene zgrde propao je jedan ceo stan u prizemlju kao i deo stana iznad. Stanari zgrade su na sreću evakuisani na vreme pa u nije bilo povređenih. Međutim, prema svim procenama, stanari zgrade još ne mogu ući unutra jer se objekat vodi kao nebzbedan i nestabilan.

Kako je i najavljeno protiv investitora koji je gradio na parceli tik uz zgradu danas su podnete prijave, a stanari su zasada smešteni u Hotelu Slavija o trošku Grada Beograda.

U našem lajvu pogledajte kako ovo gradilište i urušena zgrada izgledaju danas i šta se događa u Vidovdanskoj ulici.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.