BESPLATAN KURS SAMOODBRANE ZA ŽENE: Posle njega se osećaju sigurnije i bezbednije
Foto: Printscreen/Kurir TV

udruženje "tori"

BESPLATAN KURS SAMOODBRANE ZA ŽENE: Posle njega se osećaju sigurnije i bezbednije

Na treningu koji smo posetili polaznice su učile tehnike odbrane gornje regije tela, a organizatori ističu da je svaki od kurseva različit

Objavljeno:

Kragujevčanke imaju priliku da pohađaju besplatan kurs samoodbrane za žene. Napadi na pripadnice nežnijeg pola nažalost nisu retki, a žene i devojke kažu da se osećaju sigurnije i bezbednije nakon štu su naučile razne tehnike uz pomoć kojih mogu da se zaštite.

Udruženje „Tori“ iz Kragujevca organizovalo je besplatan kurs samoodbrane za žene. Pripadnice lepšeg pola učile su kako adekvatno da odreaguju u opasnim situacijama i pobegnu od napadača.

- Bitno mi je da se osećam sigurno u svojoj koži, pogotovo kad se vraćam sama iz grada. Naučila sam razne tehnike i već se osećam sigurnije - rekla je Mirjana Jovanović, polaznica kursa samoodbrane.

Kurs samoodbrane
foto: Printscreen/Kurir TV

Na treningu koji smo posetili polaznice su učile tehnike odbrane gornje regije tela, a organizatori ističu da je svaki od kurseva različit.

Kursevi samoodbrane za žene su potpuno besplatni, a organizuju se dva puta godišnje.

Kurs samoodbrane
foto: Printscreen/Kurir TV

- Par učenica me je pre nekoliko godina zamolilo da napravimo kurseve, kad smo napravili prvi kurs iznenadio sam se koliko devojke imaju problema - rekao je Nedeljko Ašanin, predsednik udruženja „Tori“

Interesovanje žena za samoodbranu je primetno na svakom od kurseva, pa udruženje „Tori“ najavljuje da će nastaviti da ih održava kao i do sada.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.