NEVREME NAPRAVILO NEVIĐENU ŠTETU: Radnici "Zelenila" u Novom Sadu i okolini saniraju nastalu štetu (FOTO)
Šteta koju je napravilo nevreme u Novom Sadu, Foto: Gradsko zelenilo

pune ruke posla

NEVREME NAPRAVILO NEVIĐENU ŠTETU: Radnici "Zelenila" u Novom Sadu i okolini saniraju nastalu štetu (FOTO)

U Budisavi je krenulo izvaljivanje omorike, a na prostoru od čenejske crkve i groblja do Temeriskog puta palo je više stabala

Objavljeno:

Tokom proteklog vikenda i nevremena koje je pogodilo teritoriju grada Novog Sada desila su se oštećenja na pojedinim stablima, a ekipe JKP „Gradskog zelenila“ su tokom jučerašnjeg dana i noći sanirale štetu.

Novi Sad, Nevreme, Uklanjanje štete
foto: Gradsko zelenilo

Štete koje su nastale su u najvećoj meri u prigradskim naseljima i to u Kisaču gde se izvalilo jedno drvo oraha, u dvorištu predškolske ustanove se izvalio javor. U Kaću je na nekoliko lokacija bilo izvaljivanje stabala koja su uklonjena u toku noći i to bor u Predškolskoj ustanovi, javor u Omladinskoj ulici, orah u ulici Svetozara Miletića, dva stabla višnje u Partizanskoj ulici, zatim rascepljivanje dve grane, na platanu i jednoj lipi.

1 / 4 Foto: Gradsko zelenilo

U Budisavi je krenulo izvaljivanje omorike, a na prostoru od čenejske crkve i groblja do Temeriskog puta palo je više stabala. U samom gradu palo je drvo vrbe na Temerinskom putu 31, na Beogradskom keju 37 i 39 jedno stablo javora se rascepilo na pola.

- Radove na saniranju štete nastavljamo i danas obilaskom terena, kao i na osnovu prijava građana i inspekcije – poručuju iz „Gradskog zelenila“.

02:35

Tuga i pustoš u ivanjičkim malinjacima: Nevreme sve uništilo za 20 minuta

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.