PRETUŽNA SLIKA SA DEČJEG ROĐENDANA U SRBIJI: Pozvali smo 16 dece, ne mogu da vam opišem TUGU DETETA! (FOTO)
Torta, ilustracija, Foto: Twitter

NESTVARAN PRIZOR...

PRETUŽNA SLIKA SA DEČJEG ROĐENDANA U SRBIJI: Pozvali smo 16 dece, ne mogu da vam opišem TUGU DETETA! (FOTO)

- Iznajmljen prostor, klopa, kućni bioskop, velika torta... Sve to je nebitno", napisala je ona

Objavljeno:

Jedna mama poreklom iz Srbije objavila je na Tviteru fotografiju torte sa kćerkinog 12. rođendana. Očekivali biste da slika sa rođendana devojčice sadrži i slavljenicu, puno nasmejanih gostiju, zabavne aktivnosti... Ali nema ničega od toga.

"Od 16 dece, 13 potvrdilo dolazak na rođendan. Došlo ih je samo troje. Navodno pakuju se za godišnji, iskrslo planinarenje, a nekima je i kasno bilo da dolaze od 14-17h. Niko nije javio da se kulturno izvini. Iznajmljen prostor, klopa, kućni bioskop, velika torta... Sve to je nebitno", napisala je ona.

"Ne mogu vam opisati tugu deteta. I kako da deca ovde sklapaju prijateljstva, vole se i poštuju međusobno", zapitala se ova mama.

U komentarima su mnogi roditelji izrazili žaljenje i naveli svoje slične, ili gore situacije.

"Dete (11) na rođendanu druga, padne sa 4 metra, most u igraonici, slomi butnu kost, 22 dana utege u bolnici, posle toga 33 dana gips, 40 dana oporavak, nigde suze na mom heroju, samo pitanja, gde su mi drugari, da se potpišu na gips, 1 drugarica došla u posetu. JEDNA", napisala je jedna od njenih prijateljica.

"Uf, tuga. Tako je moje dete bio jedini gost kod drugara. Ja sam se isplakala kao budala kada sam čula. To su roditelji kreteni. Izljubi dete i to troje vrede više od svih ostalih", napisala je druga.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.