''AJDE, POMERI SE DA TI SEDNEM U KRILO'': Dve bake se PSOVALE I GURALE zbog taksija, snimak zapalio mreže (VIDEO)
Printscreen, Foto: Printscreen tiktok

hit dana

''AJDE, POMERI SE DA TI SEDNEM U KRILO'': Dve bake se PSOVALE I GURALE zbog taksija, snimak zapalio mreže (VIDEO)

Izgleda da je frka nastala kada je jedna baka pozvala taksi vozilo, ali dok se ona snašla da uđe - druge dve (koje ne poznaje) su uletele i zauzele mesta

Objavljeno:

Urnebesan snimak koji je "upalio" društvene mreže u Srbiji. Svi pričaju o svađi baka u jednom taksiju!

Na Tviteru su osvanula dva video snimka nastala u Srbiji na kojima se vidi svađa penzionerki oko taksi vozila.

Izgleda da je frka nastala kada je jedna baka pozvala taksi vozilo, ali dok se ona snašla da uđe - druge dve (koje ne poznaje) su uletele i zauzele mesta.

Međutim, baka s maramom na glavi nije dozvolila da je ovo spreči. Otvorila je vrata taksija i počela je žestoka rasprava, a zbog nepopustljivosti starije gospođe koja je i zvala prevoz, na kraju su SVE morale da se voze.

"Ajde ti, pomeri se da ti sednem u krilo", čuje se kako joj kaže na početku snimka, dok jedna od baba koja je sedela joj odgovara: "Ne mogu ja ni dete da držim u krilu."

"Nemoj ti mene da uznemiravaš, je l' sam ja zvala taksi?", "Posle nas si došla, nemoj da praviš lom", "Beži mi iz krila, jao slepi me, ionako sam bolesna", samo su neke od rečenica na koje su se smejali korisnici društvenih mreža.

"Samo vi sedite i uživajte", čuje se taksista kako im poručuje, iako je prvobitna odgovornost na njemu da reši ovu nesuglasicu, a i ne bi smeo da vozi ovoliki broj putnika usred pandemije korona virusa.

Hit trenutak - "Nemoj da me gaziš - izvini!"

Jedan od smešnijih momenata bio je kada je penzionerka koja je sedela ukazala drugoj na to da ju je zgazila. Baka se izvinila mirnim tonom, ali onda brzo opet nastavila svađu!

U drugom, kraćem snimku, vidimo epilog okršaja - sve bake se voze, dok je jedna i dalje u krilu druge s kojom ne odustaje od žestoke rasprave.

"Nemoj u krilo da mi sediš, je*bem ti mater", čuje se negde iz pozadine taksi vozila, a drčna baka joj odgovara: "Je*em ti mater i ja tebe!"

I dok je većina ova svađa penzionerki bila urnebesno zabavna, u jednom komentaru su napisali: "Ovo je tužno.U malim mestima su ukinuli autobuse i narod nema čime do grada. A divlji taksisti koriste i gledaju da prevezu što više ljudi odjednom. Ovde je taksista kreten jer ga je jedna žena zvala, a on pustio drugu u taksi."

01:23

STRAVIČNA STATISTIKA: Drogu konzumira svaki peti srednjoškolac, dok svaki sedmi prodaje narkotike! KO JE KRIV?!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.