EXIT, DAN DRUGI: Posle hevi metal EKSPLOZIJE, LUDNICA još veća! "Kriv" je Van Gog! (FOTO/VIDEO)
Nastup Van Gogh-a, Foto: Aleksandra Čolić

NEKA ŽURKA TRAJE

EXIT, DAN DRUGI: Posle hevi metal EKSPLOZIJE, LUDNICA još veća! "Kriv" je Van Gog! (FOTO/VIDEO)

Raj za ljubitelje dobrog zvuka i još boljeg provoda

Objavljeno: 00:06h

Nakon jednog leta pauze, festivalske kapije Exita na Petrovaradinskoj tvrđavi su se otvorile i brojne posetioce među kojima su u reporterke portala Espreso, već nekoliko dana pristižu u Novi Sad.

Kapije Exita otvorile su se u 19 časova, a zatvaraju se u 3 sata posle ponoći i nakon tog vremena nije moguće da se uđe na tvrđavu.

Najzanimljivija dešavanja sa prvog dana Exita pratili ste na portalu Espreso, a sada ste imali priliku da ispratite i drugi dan, gde su naše reporterke bile u samom centru zbivanja!

Posetioci krenuli na najveću žurku u regionu
Posetioci krenuli na najveću žurku u regionufoto: Aleksandra Čolić

Na Main Stage-u spektakl je otvorio Nemesis, za njim odmah je išao ide Sabaton, Van Gogh, Bassivity Showcase-Fox, Elon, Muha, Zoi, Bojana Vuntrušević, Brzo trči Ljanmi, Rouzi DJ Bajko Felix i kao slag na tortu za kraj Topic! Na mts Dance Areni nastupiće: Layzie, Runy, Marko Nastić, Paul Kalkbrenner, PanPot, Maceo Plex!

1 / 7 Foto: Aleksandra Čolić

I to naravno nije bilo sve, još dvanaest bina sa različitim izvođačima i različitim programima za svačiji ukus bilo je dostupno posetiocima, a naše reporterke i večeras su dočarale festivalsku magiju!

1 / 9 Foto: Aleksandra Čolić

23:36 - "Novi Sad, dobro veče, ajmo ruke gore", ovim rečima je Van Gogh pozdravio publiku na Exit-u i započeo svoj nastup, a posetioci su željno iščekivali trenutak kada će legendarna grupa izaći na stage i zapevati svoje najveće hitove!

Masa na nastupu grupe Van Gogh
Masa na nastupu grupe Van Goghfoto: Espreso

22:30 - Naše novinarke popele su se na binu na Exit-u i prepustile su se čarima festivala! Boxy i Zoxy su totalno zapalile masu i otvorile Latino stage.

Naše novinarke na bini
Naše novinarke na binifoto: Espreso

21:15 - Pevač Sabatona u jednom trenutku obratio se publici u transu i uzviknuo "Srbija!", nakon toga se zahvalio na srpskom jeziku i istakao da je ovo za njega posebno veče:

1 / 5 Foto: Aleksandra Čolić

"Nismo shvatali koliko nam je ovo nedostajalo dok nismo počeli da nastupamo i bili smo jako nervozni pre nastupa, Kako bi bilo da zaboravimo na virus i zasviramo hevi metal", rekao je frontmen Sabatona.

Sabaton
foto: Aleksandra Čolić

Članovi metal benda kako koju pesmu su otpevali tako su se oblačili u vojnike, grofove, generale, što je dodatno njihov nastup upotpunilo!

Exit
foto: Aleksandra Čolić

Ubrzo nakon dirljivih reči odsvirali su novu pesmu, prvi put uživo.

Inače, Srbija ima jednu od najjačih fan baza Sabatona

21:00 - Kako naše reporterke javljaju Sabaton je izašao pred publiku, darkeri su tu pretežno u crnoj garderobi, svi su dobro raspoloženi.

1 / 6 Foto: Aleksandra Čolić

Podijum Main stage-a se puni, atmosfera se zagreva uprkos oblacima i najavljenoj kiši! Svima su ruke gore, publika je u totalnom transu. Sabaton ima takvu energiju, vidi se da su jedva čekali da nastupaju! Bina je puna vatre, a stage je pun dobre energije! Inače u jednom trenutku članovi grupe stavili su gas maske na lice, pesme koje su otpevali, a koje su pretežno istorijskog tipa i o ratovima koji su vođeni, uklopili su sa scenografijom, vodili su računa o svakom detalju. Publika je u opštem transu bacaju čaše svi drže ruke gore ovo je do sada najbrutalnija atmosfera!

Publika čeka Sabaton
Publika čeka Sabatonfoto: Espreso

20:40 - Reporterke Espresa danas su imale priliku da na putu do Petrovaradinske tvrđave upoznaju čoveka sa najdužim dredovima u Srbiji.

Exit
foto: Aleksandra Čolić

20:00 - Posetioci polako pristižu na Petrovaradinsku tvrđavu gde će se večerad održati drugo veće 20. po redu festivala Exit.

1 / 3 Foto: Aleksandra Čolić

Podsetimo, Festival EXIT se ove godine dešava u izuzetno specifičnim okolnostima koje će se, kako je najavljivano, odraziti na uslove ulaska na festival i trajanje procedura, a sve u cilju stvaranja najbezbednijih uslova unutar festivalskog prostora.

Exit
Exitfoto: Jelena Ivanović

Osim vaučera, za ulazak na festival traži se i zeleni digitalni sertifikat, a nevakcinisani moraju da imaju negativan PCR ili antigenski test.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.