OGLASILA SE TAKSI KOMPANIJA KOJU 2 SRPKINJE OPTUŽUJU ZA NASILJE: Njihov stav je JASAN, svi čekaju institucije!
Srpskinje koje su pretrpele nasilje, Foto: Profimedia, Google Earth

rekacija!

OGLASILA SE TAKSI KOMPANIJA KOJU 2 SRPKINJE OPTUŽUJU ZA NASILJE: Njihov stav je JASAN, svi čekaju institucije!

Kako bismo čuli i drugu stranu priče, kontaktirali smo pomenutu taksi kompaniju...

Objavljeno:

Dve državljanke Srbije N.Š. (25) i D.T. (27) optužile su taksi kompaniju (Taxi More) sa sedištem u Herceg Novom za niz brutalnih uvreda i neprijatnosti, pa čak i za nasilje.

One su u Crnu Goru otišle i zaposlile se kako bi zaradile novac za letovanje, a bile su fizički napadnute od strane portira iste taksi kompanije. Tvrde da su doživele uvrede na račun svoje seksualne orjentacije, koju ni ne kriju, jer su pripadnice LGBT populacije.

N.Š. je rekla da su uvrede i napade doživele jer su dovele društvo u smeštaj nakon izlaska. Ceo slučaj prijavile su lokalnoj policiji. Prema Natalijinim rečima uvrede su doživele samo zato što su Srpkinje.

- Govorio je "da će mi je*ati majku Srpsku, da će me pojesti mrak i da će me vratiti u Srbiju". Usled pretrpljenog stresa i fizičkog nasrtaja dobila sam epileptične napade, nakon 13 godina od lečenja iste bolesti, zbog kojih sam se javila Domu zdravlja u Herceg Novom - rekla je N.Š, dalje tvrdeći da su nepoštovanje trpele i od strane drugih zaposlenih.

One su pozvane na saslušanje u prekršajni sud u Herceg Novom, jer se nisu odazvale pozivu na saslušanje.

Kako bismo čuli i drugu stranu priče, kontaktirali smo pomenutu taksi kompaniju.

- Sve je laž, nemamo nikakav komentar. Svi u Herceg Novom znaju da je to laž i sve institucije su upoznate sa time - naveli su nam iz menadžmenta Taksi kompanije (Taxi More) u Herceg Novom.

Čovek koji se javio na telefon kompanije nije želeo da nam otkrije svoje ime, već je samo naveo da govori u ime menadžmenta.

Stav kompanije je jasan, a porodica i prijatelji ovih devojaka su u strahu od toga kako bi ova situacija mogla da se razvija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.