VELELEPNA KARIĆEVA GRAĐEVINA NA MORU! VELIKA BELA VILA SA CRNOM KAPIJOM NIKLA U HERCEG NOVOM: Nema šta nema u njoj!
Foto: Dragan Kadić

SKUPO!

VELELEPNA KARIĆEVA GRAĐEVINA NA MORU! VELIKA BELA VILA SA CRNOM KAPIJOM NIKLA U HERCEG NOVOM: Nema šta nema u njoj!

Ogromna vila prostire se na 2.000 kvadratnih metara

Objavljeno:

Bogoljub Karić ne prestaje sa izgradnjom luksuznih nekretnina širom sveta, a sada su on i njegova porodica odlučili da podignu vilu za svoju dušu na Crnogorskom primorju.

Karići su izgradili vilu u Herceg Novom, dok u blizini grade i kompleks apartmana, a u ove građevine uložili su ogromne svote novca.

Velika bela vila sa crnom kapijom i bazenom odjednom je nikla u centru Herceg Novog. Bogoljuba Karića je ova luksuzna vila sa pogledom na more i u blizini plaže koštala oko tri miliona evra.

Bogoljub Karic
foto: Nebojša Mandić

– Mislim da ne znaju ni oni koliko su novca uložili u ovu kuću. Ovde zemljište košta nekoliko hiljada evra. Mogu da pretpostavim da ovde u Herceg Novom ovakva kuća vredi par miliona. Ovo u bazenu su kućepazitelji. Bogoljub je bio ovde pre pet dana, ali je došao nakratko. Mogu da vam kažem da znam da je prošle godine u ovu kuću doveo svoju užu rodbinu, bilo ih je stotinak. (smeh) On je ovaj plac kupio pre 20 godina – rekao je za Objektiv meštanin ovog crnogorskog grada.

Ogromna vila prostire se na 2.000 kvadratnih metara, a prema rečima meštana, unutrašnjost je ispunjena cvećem. U samu cvetnu dekoraciju navodno je uloženo 15.000 evra, ali to nije sve. Posađeno je i nekoliko afričkih palmi, od kojih svaka košta po 21.000 evra.

Bonus video:

02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.