MALI KORAK ZA NERU, A VELIKI ZA PSE U SRBIJI: Ovaj slatki mešanac je PRVI pas koji je legalno ušao u poštu! (VIDEO)
Kuca Nera, Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs, Free pik

BRAVO KUCO

MALI KORAK ZA NERU, A VELIKI ZA PSE U SRBIJI: Ovaj slatki mešanac je PRVI pas koji je legalno ušao u poštu! (VIDEO)

Zvezdan Trišović ima ženku koja se zove Nera

Objavljeno: 22:21h

Saopštene su važne vesti za sve vlasnike kućnih ljubimaca. Pošte su postale pet-friendly, što znači da male kuce više neće morati da čekaju svoje vlasnike i da se pregrevaju ili mrznu ispred, vezane za stub!

Levijatan je na svojoj Fejsbuk stanici napisao da je nakon više decenija mučenja ljubimaca po svim vremenskim prilikama i neprilikama, problem rešen i da sad životinje mogu slobodno da ulaze u Poštu.

Kuca Nera
foto: Espreso

Više neće biti straha da li će njihoviljubimci ostajati napolju po visokim ili niskim temperaturama, kao ni da strepe da li će ih neko odneti dok čekaju svog gazdu.

Kuca Nera
foto: Espreso

- Uputili smo zahtev Direktoru Pošta Srbije gospodinu Đorđeviću da se povede računa o kućnim ljubimcima koji se prže na suncu ili smrzavaju po kiši i snegu dok čekaju svoje vlasnike ispred objekata Pošte. Direktor je na prvu loptu pozitivno odgovorio i doneo odluku na nivou cele Srbije da su Pošte pet friendly, i na taj način olakšao vlasnicima životinja obavljanje dnevnih erandi. Ovakav primer bi valjalo da slede i ostale ustanove i na tome radimo - kaže za Espreso Pavle Bihali, prvi čovek pokreta Levijatan. Nera je pas advokatice Levijatana, udomljen sa ulice.

Kuca Nera
foto: Espreso

Ekipa Espresa se uputila u Poštu kako bi se našla sa jednim članom pokreta Levijatan, da bi ispratila njegov ulazak za kućnim ljubimcem.

Zvezdan Trišović ima ženku koja se zove Nera. Ona ima oko tri godine i mešanac je. Mnogo je hiperaktivna, voli da se mazi, obožava ljude i igru. Poslušna je, a iako je mala voli da se igra sa velikim psima.

Kuca Nera
foto: Espreso

"Zahtev koji smo poslali i koji je uveden mnogo nam znači i drago mi je što psi sada ne moraju da čekaju ispred pošte, po zimi, suncu. Želim da moj pas uvek i bilo gde bude uz mene " , rekao nam je Zvezdan Trišović, dok je šetao svoju Neru u šalter sali Glavne pošte u Beogradu.

Nera se slikala i sa Pavlom Bihalijem, posle posete pošti.

Pavle Bihali
foto: Privatna arhiva

Pogledajte kako je izgledao ovaj, za kuce istorijski momenat:

1 / 9 Foto: Espreso

Bonus video:

01:05

11.000 DOZA VAKCINE ZA ZOO VRTOVE: Počela masovna vakcinacija životinja protiv korona virusa

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.