KRIZNI ŠTAB DAO SAGLASNOST ZA ODRŽAVANJE EGZITA: Određene mere moraju da se ispoštuju!
Koncert, Foto: Printscreen/Youtube

festival

KRIZNI ŠTAB DAO SAGLASNOST ZA ODRŽAVANJE EGZITA: Određene mere moraju da se ispoštuju!

Takođe, organizatori ističu da se ograničen kontingent ulaznica po ceni od 7.890 dinara, i uz uštedu od 30 odsto, nalazi u prodaji najkasnije do petka, 2. jula, do kraja dan

Objavljeno:

Festival Egzit, kao deo Ujedinjenih festivala Srbije, dobio je od Kriznog štaba saglasnost za održavanje ovog leta, prateći bezbednosni protokol Safe Events Serbia, utemeljen na najnovijim naučnim istraživanjima sprovedenim širom Evrope.

Uz kontrolisan i ograničen ulazak na one koji su vakcinisani, imaju antitela nakon preležanog virusa Kovid-19, ili su negativni na PCR ili brzom antigenskom testu, rizik od širenja zaraze na festivalima biće zanemarljiv, a oni sami će postati najbezbednija mesta okupljanja u zemlji.

To su danas potvrdili organizatori festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi na kojoj će velika proslava 20. godišnjice Egzita biti održana od 8. do 11. jula uz nastupe već nekih od najvećih svetskih i regionalnih imena, kao što su David Guetta, DJ Snake, Sabaton, Nina Kraviz, Jonas Blue, Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul van Dyk, Artbat, Sheck Wes, Laibach, Amira Medunjanin, Hladno pivo, Rundek & Ekipa, Senidah, Van Gogh, Vojko V, Buč Kesidi i mnogi drugi.

Takođe, organizatori ističu da se ograničen kontingent ulaznica po ceni od 7.890 dinara, i uz uštedu od 30 odsto, nalazi u prodaji najkasnije do petka, 2. jula, do kraja dana. U ponudi je i ograničena količina jednodnevnih ulaznica, kao i Vip gold ulaznice. Mogu se nabaviti putem zvanične stranice festivala i putem prodajne mreže Gigs Tiks. U subotu 3. i nedelju 4. jula, uz online kupovinu jednodnevnih i četvorodnevnih EXIT ulaznica Visa karticom moguće je ostvariti popust od 10 odsto.

Bonus video:

02:21

Direktor obelodanio važnu informaciju za posetioce Exita

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.