Sheck Wes – Najbolji košarkaš među reperima ili najbolji reper među košarkašima?
Foto: promo

exit

Sheck Wes – Najbolji košarkaš među reperima ili najbolji reper među košarkašima?

Pre tri godine je rekao da želi da bude prvi reper/model/NBA zvezda/Nobelovac!

Objavljeno: 11:47h

Sve u jednom! Tada je to nekima možda delovalo smešno, ali je uspeo u skoro svemu što je namerio. Ne znamo da li trenutno radi na naučnom radu ili receptu za mir u svetu, ali od njega ne bi trebalo bilo šta da nas iznenadi. Nema granica za ovog momka!

Sheck Wes je dvadesetdvogodišnjak oko kojeg su Kanye West i Travis Scott napravili dogovor, i zajedno ga potpisali. Pojavljivao se na pesmama svojih idola, nastupao je i sa Young Thugom, otvarao za Eminema, ima brojne solo hitove, ples na TikToku (što je danas bitnije od bilo kojeg priznanja), i pesmu koja viralna na svim platformama!

Šek Ves
foto: Promo

Još dok je bio u srednjoj školi, morao je da bira između utakmice plejofa i modelinga.

Odlučio se da bude deo predstavljanja Yeezy kolekcije, i propustio da bude draftovan, premda je revija održana u Madison Square Gardenu, mestu u Njujorku gde se igraju najveće košarkaške utakmice.

Exit, Arena
foto: Promo

Ali, postao je profesionalni košarkaš! Stalno se priča o mogućnosti da bude draftovan u NBA ligu, dok je trenutno u Evropi i igra za Paris Basketball. Za svoje pesme bira jednostavne bitove jer želi da njegov rep bude dominantan.

Ne zaboravlja da je krenuo iz blata, i pravi odličnu konekciju sa svojom publikom na svakom nastupu. Na EXIT dolazi da od Main Stage-a napravi moshpit uz Live Sheck Wes, Chippi Chippi i, naravno, Mo Bamba!

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.