NOVI TROPSKI TALAS U SRBIJI: Spas na bazenima
Bazen, Foto: Tanjug

SPREMITE SE

NOVI TROPSKI TALAS U SRBIJI: Spas na bazenima

Kristina Miladinović iz Udruženja spasilaca na vodi otkriva o čemu sve moramo voditi računa

Objavljeno:

Novi tropski talas stiže u Srbiju već sutra, Republički hidrometeorološki zavod upzorava na temperature do 37 stepeni. Bazeni mogu biti idealno mesto za beg od vreline, ali kako da plivanje bude bezbedno?

Kristina Miladinović iz Udruženja spasilaca na vodi otkriva nam o čemu sve moramo voditi računa, koje ponašanje je rizično, sa kakvim se sve situacijama spasioci susreću i kako da sprečimo tragdije na bazenima, kojih je na žalost i ovog leta.

Danas je Vidovdan, jedan od najznačajnijih dana u srpskoj istoriji, koji se tradicionalno obeležava na Gazimestanu, mestu gde se odigrala Kosovska bitka. Kako će ovaj put biti obeležen Vidovdan, saznajte tokom našeg uživo uključenja.

Košarkašice Srbije sa Evropskog prvenstva se vraćaju sa medaljama! Večeras 20 časova je i svečani doček. Moći ćemo da ih vidimo, kao i do sada sve naše vrhunske sportiste koji se vraćaju sa takmičenja okićeni medaljama - sa balkona Skupštine grada! Dođite da se radujemo zajedo sa njima!

Pratite nas svakog jutra u 8 časova i saznajte sve značajne informacije za život u prestonici.

O svemu što se dešava u Beogradu informišite se na našoj Fejsbuk stranici "Beograd na Blic". Pratite nas i lakujte. Budite u toku sa svim bažnim informacijama vezanim za naš grad.

Bonus video:

01:47

Đorđe David otkriva za Espreso sve o svađama u žiriju i u kakvom je odnosu privatno sa Milijem

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.