SVI LEKARI U SRBIJI POD LUPOM: Počela kontrola bolnica po našoj zemlji!
Foto: Profimedia

pojačan nadzor lekara

SVI LEKARI U SRBIJI POD LUPOM: Počela kontrola bolnica po našoj zemlji!

Kontrolisaće se kompletan rad bolnica od sastava dežurnih timova, medicinske dokumentacije, vizita, operativnih programa,komplikacija i upućivanja u tercijarne zdravstvene ustanove, saopštio je KC Niš
Objavljeno:

Ortoped koga roditelji optužuju za smrt malog Radenka saslušan u policiji!

Kontrole državnog sekretara i direktora Klinickog centra Niš obavljana je danas bez najave, kako bi se stekao uvid i u rad stručnih komisija, kao i svih direktora zdravstvenih ustanova juga Srbije u cilju poboljšanja kvaliteta zdravstvenih usluga.

NE MOŽEMO DA ZABORAVIMO! Bilbord posvećen preminulom dečaku je rasplakao Loznicu, i celu Srbiju!

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar nalozio je juče direktorima KC da odrede svoje najbolje lekare iz svih oblasti koji će imati zadatak da obiđu opšte bolnice na svojoj administrativnoj teritoriji, analiziraju situaciju i obezbede da se ispoštuju svi propisi, pravila i protokoli koji važe za bezbedno i efikasno lečenje.

foto: Slobodan Miljević

Prvi izveštaji moraju mu biti dostavljeni do 19. oktobra iz svih bolnica koje su obišli, uz predlog zaključaka za dalje korake, koji podrazumevaju sve neophodne mere za ostvarivanje definisanih rezultata, uključujući i kadrovske promene.

(Espreso.co.rs/ Agencije)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.