OGLASIO SE VESIĆ NAKON ŠTO SU MAŠINE PONOVO UKLJUČENE U BLOKU 37: Osećam se poraženo!
Goran Vesić, Foto: Emilija Jovanović

vesić razočaran

OGLASIO SE VESIĆ NAKON ŠTO SU MAŠINE PONOVO UKLJUČENE U BLOKU 37: Osećam se poraženo!

"Zakazaću sutra ujutru sastanak sa investitorom i delegacijom građana kako bismo pokušali da nađemo rešenje u interesu svih", zaključio je zamenik gradonačelnika

Objavljeno: 12:36h

Austrijska kompanija Durst ponovo je pokrenula radove u Bloku 37, iako je pretodno obećala da će sačekati rešenje, tim povodom oglasio se i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

"Žao mi je što je austrijska kompanija Durst jutros pokrenula radove u Bloku 37 na Novom Beogradu. Osećam se poraženo", napisao je zamenik gradonačelnika Beograda na Fejsbuku.

"Verovao sam da će prihvatiti neke od predloga koje sam im dao, kada su na moju molbu privremeno obustavili radove, jer smo imali više sastanaka. Verujem da je bilo moguće doći do kompromisa koji bi bio u interesu i kompanije Durst, i Grada Beograda i građana", objavio je Vesić.

"Moje mišljenje je da zgradi ovakve spratnosti i takvog gabarita nije mesto na placu na kome se gradi. Da je to normalno ne bi Grad promenio 2016. godine urbanistički plan i smanjio spratnost za tu lokaciju. Nažalost, investitor ima, koristeći plan iz 2009. godine, sve dozvole da gradi", naveo je on.

Najavio je i novi sastanak.

"Zakazaću sutra ujutru sastanak sa investitorom i delegacijom građana kako bismo pokušali da nađemo rešenje u interesu svih", zaključio je zamenik gradonačelnika.

25:00

KVIZ MOZAIK 18.06.2021.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.