I danas hladno, ujutru magla, najviša temperatura 16 stepeni!
Foto: Jelena Vučetić

Prestala kiša

I danas hladno, ujutru magla, najviša temperatura 16 stepeni!

U Beogradu će biti malo do umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima, uz slab i umeren vetar. Jutarnja temperatura biće oko šest, a najviša dnevna oko 14 stepeni
Objavljeno:

U Srbiji će jutro biti mestimično maglovito, na severoistoku još ponegde sa slabom kišom, do će tokom dana u većem delu zemlje biti malo do umereno oblačno.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Takođe, biće i dužih sunčanih intervala, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab do umeren vetar. Jutarnja temperatura biće od tri do osam, a najviša dnevna od 12 do 16 stepeni. U Beogradu će biti malo do umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima, uz slab i umeren vetar. Jutarnja temperatura biće oko šest, a najviša dnevna oko 14 stepeni. U Srbiji će u petak biti pretežno sunčano i toplo, u košavskom području uz pojačanje jugoistočnog vetra. U subotu će biti toplo uz postepeno naoblačenje, posle podne na zapadu i jugozapadu zemlje, a uveče i u ostalim krajevima mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. U nedelju će biti oblačno i svežije s kišom, dok se u ponedeljak očekuje postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Očekivane biometeorološke prilike mogu imati relativno nepovolјan uticaj na cerebrovaskularne bolesnike, astmatičare i osobe sa psihičkim tegobama. Meteoropatske reakcije moguće su u vidu nervoze, glavobolјe i pospanosti.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.