Otkriveno: Zašto su radnici u Juri klečali i klanjali se šefovima! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/YuraLeaks

razotkrivanje

Otkriveno: Zašto su radnici u Juri klečali i klanjali se šefovima! (VIDEO)

- Ono što je na snimku prikazano je, kazao je on, tradicionalan istočnjački pozdrav, sačinjen kako bi se zaposleni bolje upoznali sa južnokorejskim običajima - rečeno je u Ministarstvu rada
Objavljeno:
  • 17

Inspekcijskim nadzorom u "Jurinim" fabrikama u Rači i Leskovcu utvrđeno je da je video snimak radnika koji kleče i klanjaju se pred južnokorejskim rukovodiocima nastao u fabrici u Nišu i da je u pitanju navodno novogodišnja čestitka.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prema rečima jednog radnika sa kojim su inspektori razgovarali, u pitanju je tradicionalni istočnjački pozdrav a drugi zaposleni kaže da je u pitanju "kulturološki pozdrav u skladu sa korejskom tradicijom."

Opala! Posle snimka radnika koji kleče, inspekcija stigla u Juru! (VIDEO)

O čemu se konačno radi biće poznato kada se okonča i inspekcijski nadzor u fabrici u Nišu.

Izjave su u Rači uzete od jednog od predstavnika rukovodilaca "Jure" i od člana Saveta zaposlenih, a u Leskovcu od jednog zaposlenog.

Srbi u korejskoj fabrici u Nišu kleče i klanjaju se šefovima, Korejci gledaju i smeju se!(VIDEO)

foto: Printscreen/Youtube/YuraLeaks

U Leskovcu je zaposleni izjavio da je reč o snimku koji je nastao krajem 2014. godine, pred doček 2015, i predstavlja video snimak novogodišnje čestitke.

- Ono što je na snimku prikazano je, kazao je on, tradicionalan istočnjački pozdrav, sačinjen kako bi se zaposleni bolje upoznali sa južnokorejskim običajima - rečeno je u Ministarstvu rada.

Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media