PUTEVI SRBIJE SAOPŠTILI: Menja se režim saobraćaja zbog radova!
Radovi na putu, Foto: Filip Plavčić

važno

PUTEVI SRBIJE SAOPŠTILI: Menja se režim saobraćaja zbog radova!

Od 22. do 26 juna izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovoza, na delu državnog puta između petlje Umčari i petlje Vodanj u smeru ka Nišu

Objavljeno:

Putevi Srbije upozoravaju vozače da će se 21. juna od 9 do 16 časova izvoditi radovi na demontaži starih postojećih metalnih konstrukcija portala i starih portalnih tabli u zoni petlje Beograd, na deonici petlja Dobanovci - petlja Beograd, te da će za saobraćaj biti zatvorena zaustavna i vozna traka auto-puta u smeru petlja Dobanovci-petlja Beograd. Saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom sa kratkotrajnim obustavama od 15 minuta, a radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Od 22. do 26 juna izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovoza, na delu državnog puta između petlje Umčari i petlje Vodanj u smeru ka Nišu. U zoni radova, u smeru Beograd - Niš za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka sa delom izlivne-ulivne rampe. Saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera i preticajnom trakom smera Beograd-Niš, sa obezbeđenim izlivom-ulivom Beograd-Umčari i Umčari-Niš.

U smeru Niš-Beograd za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, a Putevi mole učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu u zoni izlivnih i ulivnih traka petlje Umčari. Na naplatnim stanicama, inače, nema zadrzavanja vozila.

Bonus video:

00:17

OPSADNO STANJE ISPRED RTS-a! Espreso na licu mesta, sve smo snimili, gledajte, ljudi ne veruju šta ih je zadesilo

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.