PUTEVI SRBIJE: Počeli su radovi na deonicama nekih putnih pravaca!
Radovi/Ilustracija, Foto: Aleksandar Čolić

radovi

PUTEVI SRBIJE: Počeli su radovi na deonicama nekih putnih pravaca!

Na Pančevačkom mostu, do 23. juna od 18 do 6 časova ujutru, radovi na popravci oštećenih dilatacionih spojnica, u oba smera (ne u toku iste noći)

Objavljeno:

Na auto-putu E-75, petlja Mali Požarevac - petlja Umčari, u smeru ka Nišu, do 16. juna radovi na rehabilitaciji kolovoza, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Inače, na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije".

U zoni radova, u smeru Beograd - Niš saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera. U smeru Niš-Beograd za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na Pančevačkom mostu, do 23. juna od 18 do 6 časova ujutru, radovi na popravci oštećenih dilatacionih spojnica, u oba smera (ne u toku iste noći).

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena jedna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija slobodnom saobraćajnom trakom.

Rakovac - Neštin, radovi na putnom objektu (propustu). Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Davidovac (Popovac) - Grza - Straža (Zaječarski put), do 28. juna izmena režima saobraćaja u zoni tunela Grza zbog radova na izgradnji bujičnih pregrada preko reke Grza i Slemenskog potoka.

Petlja "Niš Istok" - Malča, do 30. juna od 7 do 15 časova. radovi na redovnom održavanju. Saobraćaj se odvija uz postavljenu privremenu vertikalnu saobraćajnu signalizaciju naizmeničnim propuštanjem vozila jednom saobraćajnom trakom.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30: -na graničnom prelazu Kelebija, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 180 minuta, -na graničnom prelazu Horgoš, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 180 minuta, -na graničnom prelazu Batrovci, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 120 minuta Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Bonus video:

01:44

Vučić obilazi izgradnju brze saobraćajnice Iverak-Lajkovac

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.