KARMA JE KU*KA! Vozač GSP zatvori dedi vrata ISPRED NOSA, a onda je baksuza jedan dečko "rešio" za ceo život
Ilustracija/GSP, Foto: Profimedia

Ispovest

KARMA JE KU*KA! Vozač GSP zatvori dedi vrata ISPRED NOSA, a onda je baksuza jedan dečko "rešio" za ceo život

On je opisao kakvu je neprijatnu scenu doživeo u autobusu.

Objavljeno:

Jedan muškarac podelio je prošle godine svoju ispovest na domaćem sajtu na kojem ljudi svakodnevno razmenjuju svoja iskustva i traže savete, a mi vam u celosti prenosimo njegovu priču.

On je, naime opisao kakvu je neprijatnu scenu doživeo u autobusu.

– Pre 3 il 4 meseca vozim se ja u autobusu i sad stade on na stanicu. Ulazi par ljudi, neki izlaze i taman da bus krene, vidim ja trči neki deda stari da uđe u bus. I taman da deda uđe u bus ovaj vozač mu zalupi vrata pred nosom i krene. Ja ustanem i pitam vozača šta je to je li normalan što nije pustio dedu da uđe? – rekao je on i potom otkrio epilog čitave situacije:

– Ovaj meni odgovara, citiram: “Ha, pa nije moj problem nek trči malo brže i nasmieja se” Ja tu is****im i opsujem mu sve po redu. Vozač me tad izbaci iz busa. Sledeći dan dođem ja ponovo na tu stanicu da sačekam bus. Vidim ja dolazi bus i prepoznam da je to onaj lik od juče. Sagnem se i uzmem kamen i kad je on došao ja mu kamenom razbijem staklo i pobegnem kući. Evo danas, par meseci od tad sam saznao da je taj lik dobio otkaz dan posle, valjda zbog razbijenog prozora – zaključio je on ali i istakao da veruje da je doneo pravu odluku.

02:32

Kurir dnevni horoskop za 12.6.2021.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.