BOSANCI HRLE DA SE VAKCINIŠU U ZLATIBORSKOM OKRUGU: Za 3 dana imunizovano 2.810 njihovih državljana
Ilustracija, Foto: RINA

imunizacija bosanaca u zlatiborskom okrugu

BOSANCI HRLE DA SE VAKCINIŠU U ZLATIBORSKOM OKRUGU: Za 3 dana imunizovano 2.810 njihovih državljana

Upravo u ovoj opštini na Limu do sada se vakcinisalo najviše lica iz BiH i to njih 1575, zatim na vakcinalnom punktu u Prijepolju 489 lica, u Užicu 475 lica, u Sjenici 141 lica, u Novoj Varoši 107, Arilju 10, u Požezi 10 i na vakcinalnom punktu u Bajinoj Bašti tri lica

Objavljeno:

Građani Bosne i Hercegovine masovno dolaze na imunizaciju na punktove u Zlatiborskom okrugu. U periodu od 03. do 06. juna protiv korona virusa vakcinisano je 2810 državljana iz susedne države.

„Odlučili smo da iskoristimo mogućnost koja nam je pružena, jer svi želimo da se vratimo normlanom životu, a vakcinacija je jedini način za to. Moram da pohvalim i medicinsko osoblje koje je izuzetno strpljivo i ljubazno. Nadam se da će se što više građana odazvati i vakcinisati se, kako bi konačno pobedili koronu“, kaže Stevan Danilović koji se vakcinisao u Priboju.

Upravo u ovoj opštini na Limu do sada se vakcinisalo najviše lica iz BiH i to njih 1575, zatim na vakcinalnom punktu u Prijepolju 489 lica, u Užicu 475 lica, u Sjenici 141 lica, u Novoj Varoši 107, Arilju 10, u Požezi 10 i na vakcinalnom punktu u Bajinoj Bašti tri lica.

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.