NOVI PAZAR POBEĐUJE KORONU: Do sada vakcinisano 18.000 građana, da li je to dovoljno?
"Pola doktora je za to da se vakcina primi, pola ne", Foto: Printscreen Kurir TV

vakcinacija

NOVI PAZAR POBEĐUJE KORONU: Do sada vakcinisano 18.000 građana, da li je to dovoljno?

Pola doktora je za to da se vakcina primi, pola ne. Slušam od jednog doktora, "Nisam za to, spremam sam da uzmem pušku i da branim sebe i svoju porodicu - rekao je jedan od stanovnika Novog Pazara.

Objavljeno:

Iako je Novi Pazar pre nekoliko dana bio žarište korona virusa u Srbiji, to nije navelo veliki broj građana da se vakcinišu, pa se ovaj grad jedno vreme našao na listi najmanje vakcinisanih u Srbiji.

Ipak, situacija se popravlja, pa se sve veći broj građana uključilo u proces imunizacije. Nažalost, pojedinci javnim iznošenjem svojih stavova stvaraju dodatne nedoumice.

01:38

VAKCINACIJA GRAĐANA U NOVOM PAZARU!

- Pola doktora je za to da se vakcina primi, pola ne. Slušam od jednog doktora, "Nisam za to, spremam sam da uzmem pušku i da branim sebe i svoju porodicu - rekao je jedan od stanovnika Novog Pazara.

Sa druge strane, doktorka Nezrina Habibović tvrdi da su gražani ozbiljno shvatili situaciju u kojoj se nalaze i da redovno dolaze da se vakcinišu.

Vakcinacija, Novi Pazar
foto: Printscreen Kurir TV

- Vakcinacija u Novom Pazaru protiče bez ikakvih problema, mi dnevno imamo preko 200 vakcinisanih ljudi. Primećujemo da se broj povećao, posebno kada imamo slobodnu vakcinaciju - rekla je doktorka.

Vakcinacija, Novi Pazar
foto: Printscreen Kurir TV

Do sada je u ovom gradu vakcinisano oko 18.000, a revakcinisano preko 13.000 ljudi. Pored meštana ovog grada, na vakcinaciju dolaze i ljudi iz Bosne i Hercegovine.

Bonus video:

02:24

SUBOTICA KONAČNO UKIDA VANREDNU SITUACIJU!

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.