500 EVRA ZA PI*ANJE PO GLAVI: Hit komentar na oglas za STAN NA DORĆOLU nasmejao SRBE, a tek FOTOGRAFIJE!
Stan, Foto: Printscreen

neverovatno

500 EVRA ZA PI*ANJE PO GLAVI: Hit komentar na oglas za STAN NA DORĆOLU nasmejao SRBE, a tek FOTOGRAFIJE!

"Garsonjera na Dorćolu za jednog studenta. Kirija 500 evra, stan skoro renoviran", piše u objavi ovog korisnika Tvitera

Objavljeno:

Cene nekretnina u užem centru grada uvek su vrtoglave, ali čini se da stanodavci često izgube realnu sliku o tome šta nude i po kojoj ceni.

Pa tako je na društvenim mrežama osvanuo oglas za garsonjeru na Dorćolu, elitnom delu Beograda, ali kada vidite šta se nudi i po kojoj ceni, neće vam biti dobro..

Korisnik društvene mreže Tviter po imenu "Deke" objavio je slike ove "luks" garsonjere za čije iznajmljivanje vlasnik traži ni manje ni više nego 500 evra mesečno.

"Garsonjera na Dorćolu za jednog studenta. Kirija 500 evra, stan skoro renoviran", piše u objavi ovog korisnika Tvitera.

Na slikama se vidi samo kupatilo, ali i to je dovoljno. Umesto tuša, vlasnici su stavili običnu slavinu. Osim što treba da ste dovoljno visoki da biste pustili vodu, umesto prijatnih "prskalica" koje se dobijaju kada se voda pusti kroz bateriju za tuš, suočićete se sa jakim i nimalo prijatnim mlazom iz česme.

Reakcije na ovaj oglas bile su urnebesne, a osim što su se mnogi duhovito zaključili da stan svakako nije za studente jer oni sebi ne mogu da priušte nekretninu u elitnom delu grada, bilo je i onih koji su videli "pravu" namenu ovakvog tuša.

"500 evra za pi*anje po glavi", napisao je jedan korisnik.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.