ORTAKU MAŽNJAVALA KEŠ IZ ŠTEKA: Srbi ispričali kakva iskustva su imali sa CIMERIMA IZ PAKLA i NIMALO nisu PRIJATNA!
Cimeri, Foto: Twitter printscreen

užas

ORTAKU MAŽNJAVALA KEŠ IZ ŠTEKA: Srbi ispričali kakva iskustva su imali sa CIMERIMA IZ PAKLA i NIMALO nisu PRIJATNA!

Potom su Reditovci navodili i druge probleme, uglavnom finansijske

Objavljeno: 19:52h

Veliki broj mladih mogao bi da posvedoči da, ukoliko niste živeli u studentskom domu ili iznajmljenom stanu s drugim ljudima, ne možete da znate koliko "cimerski život" može da bude zabavan, ali istovremeno naporan i frustrirajuć, pogotovo kada se radi o ljudima koji nam nisu prijatelji i čije navike se razlikuju od naših.

Jedan Reditovac zamolio je druge korisnike da podele upravo te, manje lepe ili, kako ih je on nazvao, "horor priče" sa cimerima.

"Imate li da podelite neka veoma loša ili neprijatna iskustva sa cimerima?", napisao je on i ubrzo su stigli odgovori koji su mnoge zgrozili, iznervirali, ali i postideli.

Većina komentatora složila se da je higijena broj jedan neprijatelj zajedničkog života.

"Bio sam sa dva cimera, jedan mlađi od mene, jedan stariji. Lik je bio negde oko 32 godine, ja tada 23, drugi cimer 18. Ovaj stariji je bio problem, nije hteo da se kupa. Doslovno samo ustane, vrljne neki dezodorans i obuče se... Možda jednom u 10 dana onako kao krišom u 4 ujutru se kupa kad mi spavamo. Nismo imali ključ od brave na kupatilu, ok ako se stidi, ali jednom u deset dana...", napisao je jedan komentator i u nastavku objasnio kako je njegov stariji cimer zahtevao od mlađeg da dele hranu iako je imao dovoljno novca, a kada je na red dolazilo pranje veša, rezultat su bile bele fleke na garderobi, jer - nije želeo da pročita u koju pregradu ide prašak, a u koju omekšivač za veš.

Jedna devojka odlučila je da podeli, takođe, "higijenske" probleme koje je imala sa cimerkom u sobi studentskog doma.

"Znači, naše sobe su bile 3 sa 3, osetiš svaki božiji miris. Samo sam u četvrtoj godini doživela da imam cimerku čija je higijena bila na zavidnom nivou ali je zato bio pakao živeti sa njom. U prvoj godini cimerka je promenila posteljinu jednom, i to onda kada smo se vratili sa raspusta a bila je i bacila uskšnja jaja iza radijatora (razlog: nepoznat). Otkrili smo ih kada je bilo generalno čišćenje, otprilike smo živele mesec dana u smradu a nismo ni znale odakle potiče", navela je ona i opisala još neke probleme sa kojima se susretala.

"Pritom, slučajno smo ovoj aljkavoj prosuli med na posteljinu i ona umesto da je zameni, samo je stavila buđavu domsku zelenu deku preko i na njoj spavala; ni ona nije imala naviku da posteljinu menja. Sećam se i ljubičaste milka šolje u kojoj je bila kafa pa se uhvatio buđ na površini, sigurno pola cemtimetra u visinu", dodaje devojka.

Drugi korisnik naveo je kako je probleme te vrste i on imao.

"Ja sam imao cimerke koje su ostavljale crven trag po dasci wc solje kad su u "onim danima"..., glasi komentar.

Potom su Reditovci navodili i druge probleme, uglavnom finansijske.

"Mom ortaku mažnjavala cimerka keš iz šteka", "Ja sam imao cimera koji je bio takav šteker da vi to ne možete da zamislite. Bilo nas je trojica, on je sve imao zasebno i ništa nije hteo da deli, hranu piće, kozmetiku… U par navrata je uleteo kod mene i drugog cimera i urlao što mu je neko navodno koristio kupku ili pastu za zube, verovatno je nekako obeležavao koliko još ima. Gasio stalno bojler, grejanje. Što je najgore, lik je sasvim ok sa finansijama, izgleda da mu je životni moto: "Štedi se kad se ima, a ne kad se nema", glasili su neki od takvih problema.

Jedan korisnik imao je prilično neverovatno iskustvo.

"Kada je cimer doveo braću i mamu, da živi sa nama, njegov stan. Hvala bogu brzo sam se odselio, nije se znalo ko je luđi od njih. Edit: Ne sećam se konkretnih situacija, znam samo da sam se osećao užasno", navodi on.

"Moj drug je imao cimera koji je verovao u ravnu Zemlju, lečenje pomoću nekakvih kristala i slične budalaštine", nadovezao se drugi.

Na kraju, izdvojio se i jedan duhovit komentar, koji je posle svih neprijatnih situacija iz zajedničkog života, nasmejao ostale.

"Neugodna iskustva sa mojom cimerkom počinju od momenta kad sam je oženio, a tek kad je jedan dan dovela neku našu decu…. Strahota", zaključio je on.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.