ŽENE ODLEPILE ZA VLADIKOM METODIJEM! Osvanuli SRAMOTNI komentari: “Bože me oprosti, ali…” (FOTO)
Metodije, Foto: Printscreen Društvene mreže

VLADIKA METODIJE

ŽENE ODLEPILE ZA VLADIKOM METODIJEM! Osvanuli SRAMOTNI komentari: “Bože me oprosti, ali…” (FOTO)

Osim srčanosti i hrabrosti, vladiku Metodija krasi i prijatan fizički izgled, koji sada već preti da pomuti slavu vladike nemačkog Grigorija, neprikosnovenog lepotana među sveštenicima SPC

Objavljeno:

Na upražnjeno mesto episkopa budimljansko-nikšićkog u subotu je izborom Svetog arhijerejskog Sabora SPC stupio vladika Metodije, dotadašnji episkop dioklijski.

Padobranac, heroj sa litija, srcolomac… – ko je, zapravo, vladika Metodije?

Osim srčanosti i hrabrosti, vladiku Metodija krasi i prijatan fizički izgled, koji sada već preti da pomuti slavu vladike nemačkog Grigorija, neprikosnovenog lepotana među sveštenicima SPC.

– Neka mi Bog oprosti, ne znam da li je prikladno reći za episkopa, ali što je ovaj čovek lep. Bože, još jednom sorry – napisala je jedna tviterašica i pokrenula lavinu komentara pripadnica lepšeg pola oduševljenih lepotom episkopa Metodija.

Metodije
foto: Printscreen Društvene mreže

„Lutka”, „Bože oprosti, isto sam pomislila”, „Ja sam to već odavno primetila, a što peva tek…”, „Što je lepo, i Bogu je drago”, „Baš je frajer, ko god da je”, „Savršen”, „Brutalan je, koliko je zgodan, toliko je obrazovan”, „Lep kao ikona, što se kaže” – samo su neki od epiteta kojima su tviterašice okitile novog upravitelja budimljansko-nikšićke eparhije, koji na službu, kako kažu oni koji su ga videli, ume da dojaše i na konju

Bonus video:

08:40

MISLIO JE DA ĆE UMRETI, NISAM SMELA DA MU DOPUSTIM DA ZASPI: Jelena je HEROJSKI spasila život Nenadu

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.