VREMENSKI ROLERKOSTER UDARA SRBIJU: Slušajte samo kakvo nas vreme čeka, ovo je ludilo
Ilustracija, Foto: Luka Stojanović

VREMENSKA PROGNOZA

VREMENSKI ROLERKOSTER UDARA SRBIJU: Slušajte samo kakvo nas vreme čeka, ovo je ludilo

Jutarnja temperatura će biti od 9 do 15 stepeni C, najviša dnevna od 16 do 21 C

Objavljeno:

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima, koji će u Vojvodini biti praćeni i grmljavinom.

Vetar će biti slab i umeren, u planinskim predelima i na istoku zemlje povremeno i jak, severozapadni i zapadni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Jutarnja temperatura će biti od 9 do 15 stepeni C, najviša dnevna od 16 do 21 C.

Kiša, Provala oblaka, Vlajkoviceva, Potop
foto: Emilija Jovanović

U Beogradu se očekuje promenljivo oblačno, povremeno sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom. Vetar slab i umeren, severozapadni i zapadni. Jutarnja temperatura oko 12 C, najviša dnevna oko 19 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, do srede će biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima, grmljavinom i dnevnom temperaturom ispod proseka za ovaj period godine.

U sredu se očekuje smanjenje oblačnosti, uz manji porast temperature i ređe pojava kratkotrajne kiše ili pljuska. Zatim uglavnom suvo i toplije, sa temperaturama oko proseka za ovo doba godine.

Promenljivo oblačno vreme, koje je za danas najavljeno sa mogućim padavinama, može povremeno usporavati vožnju, smanjujući vidljivost, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Pored toga uzrok je i učestalog odronjavanja zemlje i kamena, a to predstavlja veliku opasnost na deonicama koje prolaze kroz stenske useke i klisure.

Zato danas vozite sporije i uvek na bezbednom odstojanju uz poštovanje svih propisa, a posebno ograničenja u brzini, dsavetuje AMS S.

Veći broj vozila može očekivati u kasnijim popodnevnim satima.

(Epreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.