SUTRA NAS ČEKA POTPUNI HAOS OD VREMENA: Pogledajte samo prognozu!
Kiša, Foto: EPA/Darek Delmanowicz

RHMZ

SUTRA NAS ČEKA POTPUNI HAOS OD VREMENA: Pogledajte samo prognozu!

Duvaće slab i umeren vetar, u planinskim predelima i na istoku zemlje povremeno i jak, severozapadni i zapadni

Objavljeno:

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima koji će u Vojvodini biti praćen i grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zhavod.

Duvaće slab i umeren vetar, u planinskim predelima i na istoku zemlje povremeno i jak, severozapadni i zapadni. Jutarnja temperatura će se kretati od devet do 15 stepeni Celzijusa, najviša dnevna od 16 do 21 stepen.U Beogradu će biti promenljivo oblačno, povremeno sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima. Duvaće slab i umeren vetar, severozapadni i zapadni. Jutarnja temperatura će biti oko 12 stepeni Celzijusa, najviša dnevna oko 19 stepeni.

U Srbiji će do srede biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima, grmljavinom i dnevnom temperaturom ispod proseka za ovaj period godine.

U sredu se očekuje smanjenje oblačnosti, manji porast temperature i redja pojava kratkotrajne kiše ili pljuskova. Zatim uglavnom suvo i toplije, sa temperaturama oko proseka za ovo doba godine.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Biometeorološka prognoza za nedelju, 30. maj 2021: Usled očekivanih biometeoroloških prilika oprez se i dalјe savetuje srčanim bolesnicima, kao i osobama sa povišenim krvnim pritiskom. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu umora, promenlјivog raspoloženja i glavobolјe. Preporučuje se smanjenje fizičkih napora kod osetlјivih osoba.

Bonus video:

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.