MAJKA MU JE CVEĆARKA, OPERISAO JE NA TERASI: Detalji iz života Save Kneževića koji je pao zbog NADRILEKARSTVA
Sava Knežević, Foto: printscreen

dolijao!

MAJKA MU JE CVEĆARKA, OPERISAO JE NA TERASI: Detalji iz života Save Kneževića koji je pao zbog NADRILEKARSTVA

Hapšenjem lažnog doktora Save Kneževića masera po profesiji i njegove majke Danijele pala je klapa na užasavajuću seriju prijava unakaženih ljudi koji su učinili samo jednu grešku, verovali su ovom nadrilekaru

Objavljeno:

To poverenje skupo je koštalo desetine žena i muškaraca koji su u potrazi za "lepotom" nabasali na kuću užasa Save Kneževića i njegove majke.

On se nije libio da sa nožem u ruci "zaseče po licu klijente" obećavajući im tretman vrhunskog plastičnog hirurga...

Na žalost Sava je od škole imao samo prvu godinu stomatologije i pre toga je radio kao maser, dok je njegova majka po zanimanju bila cvećarka.

Sava Knežević
foto: Printscreen

Ipak pomenuti dvojac je najmanje pet godina u improvizovanoj operacionoj sali (zastakljenoj terasi) nad navinim klijentima vršio najkomplikovanije operacione zahvate...Njegova "specijalnost" ako se tako može reći bilo je prebacivanje sala sa drugih delova tela u grudi i usne pacijenata, od kojih se na žalost veliki broj budio iz narkoze sa ožiljcima, rupama ili opekotinama, dok je nekima istinski i život bio ugrožen.

Pre toga lažni doktor Sava je uspeo 2017. godine sa samo 19 godina starosti da održi predavanje na klinici za plastičnu hirturgiju u Tirani.

Ljubazni domaćini koji su papreno platili za dolazak nadlilekara iz Srbije, posle su snimke sa operacijama Dr Save prikazivali i na internet stranici ove klinike.

Prodavali besplatne vakcine protiv korone za 600 evra

Koliko su bili spremni na sve, ubeđeni u naivnost svojih žrtava govori i podatak da su nadrilekari majka i sin iskoristili globalnu pandemiju korona virusa, pa su vakcine koje su u Srbiji besplatne svojim žrtvama "preko veze prodavali za 600 evra.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.