SRBI NE VERUJU U ŠTA GLEDAJU, HIT PRIZOR U VELIKOJ PLANI: Ovo nema nigde! (FOTO)
Veliuka plana, Foto: Twitter printscreen

gde se seti?

SRBI NE VERUJU U ŠTA GLEDAJU, HIT PRIZOR U VELIKOJ PLANI: Ovo nema nigde! (FOTO)

Razlog zbog kojeg su domaćini odlučili da nekoliko metara svoje parcele posvete upravo ovom simbolu nije poznat

Objavljeno:

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija koja je iznenadila javnost, a na kojoj se ni manje ni više nalazi replika Ajfelove kule i to u Srbiji.

Ovaj nesvakidašnji arhitektonski poduhvat krasi dvorište porodične kuće u Velikoj Plani, a razlog zbog kojeg su domaćini odlučili da nekoliko metara svoje parcele posvete upravo ovom simbolu Pariza nije poznat. Kako se može uočiti na fotografiji, ova konstrukcija nalazi se naspram kuće, a na njoj su poslagane saksije sa cvećem koje celokupnom prizoru daju posebnu notu.

Ova fotografija izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama, a u moru komentara posebno se izdvaja jedan koji, možda najbolje, opisuje ovu situaciju:

Moje selo lepše od Pariza! – komentar je mnogih.

Da li su njegovi stvaraoci želeli ovim činom da skrenu pažnju na svoje gazdinstvo, ili pak imaju poseban, simbolički razlog zbog kojeg su se odlučili na ovaj poduhvat ostaje nam da nagađamo.

Ipak, ono što je sigurno jeste to da ovaj toranj skreće pažnju slučajnim prolaznicima, i predstavlja pravi fenomen u lokalnoj zajednici.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.