RADA MANOJLOVIĆ POENTIRALA O ČLANICI POBEDNIČKE GRUPE "MANESKIN": Objavom ciljala da probudi mlade devojke! (FOTO)
Foto: Vladimir Sporčić

iskrena!

RADA MANOJLOVIĆ POENTIRALA O ČLANICI POBEDNIČKE GRUPE "MANESKIN": Objavom ciljala da probudi mlade devojke! (FOTO)

Bez dileme pobednici Evrovizije su privukli pažnju celog sveta!

Objavljeno:

Italijanska grupa "Maneskin" odnela je ubedljivu pobedu na Evroviziji, a i nakon pobede, mediji i javnost ne prestaju da pišu o njima. Bez dileme je da su oni uspeli da privuku veliku pažnju iz celog sveta, a sada je i našoj pevačici privukla pažnju jedna od njihovih članova grupe.

Naime, Rada Manojlović je oduševljena prirodnim izgledom i pojavom Viktorije de Anđelis, članice grupe Maneskin.

Ona je odlučila da uzme nju za primer i objasni kako treba da izgleda jedna mlada devojka, sasvim prirodnog izgleda, bez silnih plastičnih operacija i estetskih korekcija, a da pritom odiše seksepilom, samopouzdanjem i lepotom. Ukratkom, pokušavala je da dočari kako je bitno biti svoj i izgraditi pozitivnu sliku o sebi i prihvatiti sebe onakvog kakvi zapravo jesmo.

- Ovo je Victoria, clanica grupe Maneskin, pobednika Evrovizije. Veoma sam srećna što je ovakva devojka trenutno najpopularnija u Evropi. Nadam se i volela bih da mlade devojke uvide koliko je lepo, kada je neko jedinstven, kada nema copy/paste urađene usne, obrve, jagodice, obraze, vilice, silikonske grudi i sta sve ne...Samopouzdanje, pogled, osmeh takođe mogu biti veoma sexy, što nam ova devojka i dokazuje. - započela je Manojlovićeva i u nastavku objasnila kako ona nije protivnik estetske hirurgije ukoliko će to nekoga učiniti srećnim, ali da nema potrebe za preterivanjem i kopiranjem drugih:

- Naravno, nisam strogi protivnik estetske hirurgije i ulepšavanja, ali da to bude baš kao sto sama reč kaze, "ulepsati", "popraviti", nešto sto vas bas cini nesrecnima i sto ne mozete da podnesete na svom licu ili telu, ali shvatate i sami da ovde pricam o krajnostima, trcanju pod noz jer su "velike usne u trendu, velike grudi u trendu, velike jagodice u trendu" i tako dalje... Pogledajte samo ovu devojku koliko je sigurna u sebe, jednostavno zraci seksepilom, i sigurna sam da se i momcima svidja bas ovakva kakva jeste i da nista ne bi menjali na njoj. Pokusajte da zavolite sebe i svoje telo, neka vam ova devojka malo bude uzor, a za "popravke" samo ako bas zelite i morate, nikako zato sto "svi to rade i zato sto je trend". Ovo sam napisala samo zato sto sam svesna koliko vas (obracam se mladim devojkama pre svega) bombarduju sa svih strana i bukvalno terorisu raznim trendovima i "standardima" lepote, cuvajte se, svako od nas ima nesto svoje i nesto posebno, ne dajte da vam neko to uzme. - završila je ona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.