POTOP U BEOGRADU, GROMOVI UDARAJU SA SVIH STRANA! Jako nevreme rasteralo ljude sa ulica (FOTO)
Pljusak u Boegradu, Foto: Emilija Jovanović

strašno nevreme

POTOP U BEOGRADU, GROMOVI UDARAJU SA SVIH STRANA! Jako nevreme rasteralo ljude sa ulica (FOTO)

Što se temperatura tiče, maksimalna dnevna sutra je prognozirana na 21 stepen, a onda u sredu, naročito četvrtak, sledi pad

Objavljeno: 16:29h

Kako su i meteorolozi za danas najavili olujne pljuskove, upravo se to i dogodilo u Beogradu gde je jaka kiša napravila pravi potop u prestonici, ali i kolapsa na prometnim saobraćajnicama grada.

Ulice u centru grada u sekundi su poplavljene, a uz pljusak došla je i grmljavina.

Podsetimo, u meteorološkom upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), koje važi za područje Srbije od danas nešto pre 10 časova, pa sve do sutra pre podne u isto vreme stoji da će doći do obilnijih pljuskova sa grmljavinom, pojava sugradice i grada i jak, povremeno i olujni, zapadni i severozapadni vetar.

Nenormalna gužva u Zemunu
Nenormalna gužva u Zemunufoto: Espreso

"Narednih dana zadržaće se nestabilno i svežije, u sredu i četvrtak sa češćom pojavom pljuskova praćenih grmljavinom i obilnijim padavinama (oko 20 litara za 12 sati, lokalno i više)", piše na sajtu RHMZ.

Nevreme
foto: Espreso

Što se temperatura tiče, maksimalna dnevna sutra je prognozirana na 21 stepen, a onda u sredu, naročito četvrtak, sledi pad. U sredu nas tako očekuje maksimalnih 17, a u četvrtak tek 15 stepeni. Nakon toga sledi porast - 21 u petak i 24 u subotu. Nadamo se da se taj uzlazni trend nastavlja...

Nevreme
foto: Espreso

Sutra bi treblo da bude promenljivo oblačno, u sredu kišovito ceo dan, a u četvrtak sa popodnevnim pljuskovima. Petak i subota deluju malo bolje - osim što bi trebalo da bude toplije, padavina ne bi trebalo da bude.

1 / 7 Foto: Emilija Jovanović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.