MIA JE PRE 22 GODINE KAO BEBA BRANILA SRBIJU OD NATO BOMBI, a danas ratuje u uniformi VOJSKE IZRAELA (FOTO)
Mala Mia, Foto: Printscreen / Tviter

hrabrost

MIA JE PRE 22 GODINE KAO BEBA BRANILA SRBIJU OD NATO BOMBI, a danas ratuje u uniformi VOJSKE IZRAELA (FOTO)

Sada je njen otac na Tviteru podelio novu fotografiju koja prikazuje malenu Miu za vreme demonstracija u Tel Avivu 1999 protiv bombardovanja Srbije

Objavljeno:

Heroina od malih nogu. Tako možemo okarakterisati Miu, mladu devojku iz Izraela koja je hrabro donela odluku da ode u rat koji trenutno bukti u pojasu Gaze.

Njen otac Goran Mekić, rođen, odrastao i školovan u Srbiji, a sada živi u kibucu na jugu Izraela (po maminoj liniji je Jevrej) je na svom Tviter nalogu postavio objavu sa njenom fotografijom uz dirljive reči:

– Mnogo vam hvala na rečima podrške. Mnogo znači u ovim trenucima. Izvinjavam se samo ako ne uspem svima da odgovorim. Trudim se da barem ispratim vaše poruke. Mia je ispraćena u kasarnu i raspoređena u garnizon koji pripada pojasu Gaze – napisao je on.

Sada je njen otac na Tviteru podelio novu fotografiju koja prikazuje malenu Miu za vreme demonstracija u Tel Avivu 1999. protiv bombardovanja Srbije.

Ova objava je takođe izazvala mnogo pozitivnih komentara.

- Hvala vama što ste je od malih nogu učili pravim vrednostima, daće Bog vratiće se kući zdrava i vesela - napisao je jedan korisnik Tvitera.

- Tada u ratu podrškom, sad pod oružjem.. Nek je Gospod čuva! - napisala je jedna korisnica vidno dirnuta ovom objavom.

- Bože kako sam se rastužila, srce me zabolelo! - nije krila svoju tugu jedna od korisnica Tvitera.

Svaka čast za ovu devojku i njenu porodicu koja ju je vaspitala da bude ovako hrabra i plemenita. Svi se molimo bogu da se Mia živa i zdrava vrati kući i ponovo bude u bezbrižnom zagrljaju svojih najbližih.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.