ODLASKOM KOD ASTROLOGA SANDRIN ŽIVOT JE KRENUO NIZBRDO: Napravila je KARDINALNU GREŠKU i VEOMA ZAŽALILA
Horoskop, Foto: Profimedia

REŠILA DA SE ČASTI

ODLASKOM KOD ASTROLOGA SANDRIN ŽIVOT JE KRENUO NIZBRDO: Napravila je KARDINALNU GREŠKU i VEOMA ZAŽALILA

Nakon toga je sve pošlo po zlu iz prostog razloga što je Sandra previše poverovala u celu priču i smatrala je da je baš sve zapisano u zvezdama

Objavljeno:

Znate kako kažu, svako ima pravo da veruje u šta želi. Takav je slučaj i sa horoskopom i astrologijom. Sandra Stačović koja živi u Škotskoj, jedna je od onih koja veruje u horoskop i na dan svog 28. rođendana rešila je samu sebe da časti odlaskom kod astrologa.

"Bila sam vrlo uzbuđena zbog toga", kaže Sandra koja sada ima 35 godina. "Uvek sam verovala u zvezde i odlučila sam da to uradim za rođendan. Želela sam prognozu za celu narednu godinu, po mesecima".

I tako je istraživanjem došla do astrologa i numerologa iz SAD, jedne od najpoznatijih, i kaže da je bila zapanjena kako je pogodila sve o njenom ličnom životu.

Međutim, nakon toga je sve pošlo po zlu iz prostog razloga što je Sandra previše poverovala u celu priču i smatrala je da je baš sve zapisano u zvezdama.

"Mislila sam da je čitava moja sudbina zapisana u zvezdama, ali ispostavilo se da i ja imam neku kontrolu nad tim. Ja sam sposobna žena koja je čvrsto verovala u ono što mi je astrolog rekla. Jednotsavno sam dozvolila da se loše stvari dese, mislila sam da sam bespomoćna kada je reč o sopstvenoj sudbini, ali nisam".

Elem, Sandra je tada bila u srećnoj vezi, a astrološkinja joj je rekla da će tokom godine dosta putovati, kao i da će tek upoznati "gospodina pravog". I to je za nju bilo dovoljno da ostavi svog tadašnjeg dečka kojeg je volela.

"Ostavila sam ga jer je horoskop rekao da ću tek upoznati ljubav svog života, a jednog interesantnog momka sam upoznala par dana ranije. Mislila sam da me voli, ali ispostavilo se da nije tako. On svakako nije bio pravi za mene, to sam ubrzo shvatila. Srećom, uspela sam da se pomirim sa bivšim i sada uživamo u ljubavi", ispričala je.

Nakon posete astrologu, Sandra je bila zabrinuta da će se pokvariti njen odnos sa prijateljicom, što se i desilo.

"Ona je bila moja najbolja prijateljica, u to vreme smo obe imale neke probleme u vezama, bio je to težak period za nas. Posvađale smo, rekle neke stvari jedna drugoj, ali umesto da pokušamo da izgladimo stvari, ja sam je jednsotavno pustila da ode jer sam poslušala zvezde".

Srećom, i to je uspela kasnije da izgladi, ali kaže da tako nešto uopšte nije trebalo da se desi.

Nažalost, upropastila je i jednu stvar koju kasnije nije uspela da popravi – svoj posao, a bavila se marketingom.

"Kada su na poslu počeli da se javljaju problemi, ja sam prosto odustala jer su zvezde rekle da neću uspeti. Umesto da pokušam da spasim stvar, ja sam samo pustila da propadne. Moj stav u tom trenutku je bio 'zašto da pokušavam kad neću uspeti?'".

Nakon toga je srećom uspela da pokrene drugu karijeru i sada radi u izdavaštvu, a poručuje i da je iz svega toga naučila da svako od nas ima kontrolu nad svojim životom.

Bonus video:

04:27

LEON BERIŠA OVE GODINE NIJE SLAVIO ĐURĐEVDAN! Zatekli smo BEDU I OČAJ: Umesto da slavi, PREPLAKAO JE DAN!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.