PRIČA KOJU NISTE JOŠ ČULI! Bivši Šešeljev telohranitelj otkrio susret sa Arkanom, nije se znalo do sada za ovo
Telohranitelj Šešelja, Foto: Printscreen youtube

SUSRET SA ARKANOM

PRIČA KOJU NISTE JOŠ ČULI! Bivši Šešeljev telohranitelj otkrio susret sa Arkanom, nije se znalo do sada za ovo

Arkan je prema njegovim rečima dolazio na kockanje sa torbom punom para

Objavljeno:

Milorad Tomić Toša, nekadašnji pripadnik obezbeđenja mnogih poznatih beogradskih klubova i telohranitelj lidera radikala Vojislava Šešelja, osvrnuo se na susrete sa Željkom Ražnatovićem Arkanom

Prvi put sam ga video u jednom stanu na Dorćolu gde su dolazili da se kockaju. Tu nas je pozvao jedan naš drugar, a to je bio stan njegovog oca, koji je radio za DB. Tu je imala jedna posebna soba za kockanje jer je u to vreme to bilo ilegalno. Taj moj drug nas je zvao da dođemo, on je kuvao kafe kockarima i rekao nam ko će sve biti tu, a mi smo bili mladi momci, 19 godina, tek došli iz vojske - navodi Tomić.

Arkan je prema njegovim rečima dolazio na kockanje sa torbom punom para.

- Prvo je došla kraljica narodne muzike Lepa Lukić u nekoj bundi, a onda Željko sa nekim likom koji mu je nosio sportsku torbu punu para - priseća se Tomić za Balkan info.

Nije mnogo prošlo do njihovog sledećeg susreta.

- Sledeći put sam ga video kad sam radio kao obezbeđenje na vratima. Neko kuca, mi podignemo ono, a mrak, ne vidimo ljude, samo dve siluete. Otvaram vrata, kažem ono redarski: "Dobro veče, mi se izvinjavamo, ne možete da uđete, potrebne su rezervacije" i tek onda vidim ko je to. On nosi neki lepi kaput od kašmira, baja iza njega takođe lepo obučen, drže ruke u džepovima. Kad je video vlasnik kluba ko je to, skoči preko stolova i viče: "Željko, Željko, uđi, uđi!" A mi kad smo već rekli da ne može da uđe, sad kad smo videli da je on, glupo da kažemo: "E okej, ti si taj i taj, ajde uđi". Gotovo. Mi smo tad mogli da prođemo kao bosi po trnju, ali je ispao šmeker i rekao: "Ovi tvoji neće da me puste, neću da ulazim". On je mogao da nas izroka tu na vratima i da ne odgovara, to je nama bilo jasno, već tada je bio poznat po pucanju, ali smo imali sreće - ispričao je Toša.

Bonus video:

01:06

SVI CECINI MUŠKARCI POSLE ARKANA: Evo koga je sve ljubila „Srpska majka“ pre Bogdana (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.