IMUNIZACIJA U TC UŠĆE: Do sada je vakcinisano oko 3.000 građana, NAJVEĆA POTRAŽNJA za Fajzer i Sinofarm vakcinom
Vakcinacija u TC Ušće, Foto: Aleksandra Čolić

vakcinacija

IMUNIZACIJA U TC UŠĆE: Do sada je vakcinisano oko 3.000 građana, NAJVEĆA POTRAŽNJA za Fajzer i Sinofarm vakcinom

Bekić je za RTS rekao da je prosečna starost građana koji se vakcinišu u ''Ušću'' blizu 40 godina, a da su najtraženije Fajzerova i Sinofarm vakcina

Objavljeno:

U tržnom centru ''Ušće'' prvu dozu vakcine protiv virusa korona do danas je primilo oko 3.000 ljudi, izjavio je dr Zoran Bekić, direktor punkta za vakcinaciju na Beogradskom sajmu i dodao da je, pored Sajma, na puntku u ''Ušću'' vakcinisano najviše građana.

Bekić je za RTS rekao da je prosečna starost građana koji se vakcinišu u ''Ušću'' blizu 40 godina, a da su najtraženije Fajzerova i Sinofarm vakcina.

''U tržnom centru Ušće sve ide po planu, pored punkta na Beogradskom sajmu ovde imamo najbolji rezultat, tako da ideja da idemo među ljude i omladinu već pokazuje efekte'', rekao je Bekić.

Dodao je da će punkt u ''Ušću'' i narednih dana raditi od 12 do 20 časova i najavio otvaranje još dva punkta u tržnim centrima u prestonici - u ''Beocentru'' i ''Rajićevoj''.

Bekić je pozvao građane da se vakcinišu da bismo, kako kaže, što pre došli do cifre od tri miliona vakcinisanih i mogli da se ''vratimo normalnom životu i zagrljajima''.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.