PREVARA U SRBIJI: Pojavile su se lažne potvrde o vakcinaciji! Ne nasedajte, lako ih je prepoznati
Vakcina, Foto: Profimedia

LAŽNA POTVRDA O VAKCINI

PREVARA U SRBIJI: Pojavile su se lažne potvrde o vakcinaciji! Ne nasedajte, lako ih je prepoznati

Građani treba da znaju da se posle provere od strane carinskih službenika skeniranjem QR koda, koji se nalazi na potvrdi o izvršenoj vakcinaciji

Objavljeno:

Šabački Zavod za javno zdravlje danas (10.5) je obavestio i upozorio javnost da su se pojavile lažne potvrde o izvršenoj vakcinaciji protiv kovid-19.

Građani treba da znaju da se posle provere od strane carinskih službenika skeniranjem QR koda, koji se nalazi na potvrdi o izvršenoj vakcinaciji, jasno uočava da je takva potvrda falsifikat, ističu u saopštenju.

Zavod podseća građane da će oni koji budu posedovali lažnu potvrdu o izvršenoj vakcinaciji snositi krivičnu i svaku drugu odgovornost.

Istovremeno iz ove ustanove pozivaju sve žitelje Mačvanskog upravnog okruga da se vakcinišu na vakcinalnim punktovima u njihovom lokalnim samoupravama, svim vrstama vakcina protiv koronavirusa koje je obezbedila država, jer će zaštititi svoje, zdravlje svojih bližnjih, a dobiće i jedinu pravno validnu potvrdu o izvršenoj vakcinaciji protiv kovid-19, koja će im omogućiti da putuju u inostranstvo bez dodatnih troškova.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.