PRED SAM IZLAZAK IZ KUĆE, OBAVEZNO USLIKAJTE ŠPORET: Na taj način, PANIKE više neće biti, a služiće još NEČEMU!
Šporet, Foto: Profimedia

koristan savet

PRED SAM IZLAZAK IZ KUĆE, OBAVEZNO USLIKAJTE ŠPORET: Na taj način, PANIKE više neće biti, a služiće još NEČEMU!

Ovaj trik koristan je i kada idete negde na putovanje, pa ne možete baš da trknete do kuće i uverite se da je sve isključeno

Objavljeno:

Kako se ne bismo nervirali i paničili, razmišljajući da li smo pri izlasku iz kuće isključili šporet koji smo prethodno koristili, stručnjaci daju par korisnih saveta za to.

Naime, sve što treba da uradite kako ne biste bili pod stresom je da fotografišete šporet pre nego što izađete iz kuće. Jednostavno je, samo se pobrinite da se na fotografiji vide svi detalji, tako da budete zaista sigurni da je sve isključeno kada pogledate fotku.

I onda ćete, svaki put kada vas uhvati panika da li ste isključli šporet, moći jednostavno da pogledate fotku i umirite se.

Ovaj trik koristan je i kada idete negde na putovanje, pa ne možete baš da trknete do kuće i uverite se da je sve isključeno. Ali, postoji i još jedan razlog zašto je pametno da to radite.

"Ako se nešto desi stanu dok nisam tu, imam fotografiju kao dokaz da to nije zato što sam slučajno ostavila uključenu rernu ili peglu, recimo, kao ni otvoren prozor", kaže stručnjak sa portala Lifehacker.

Naravno, isto možete primeniti i na druge stvari koje vas brinu – da li su zatvoreni prozori, isključena pegla, grejanje... Samo fotografišite ono što vas brine i u trenucima panike pogledajte fotke.

Bonus video:

04:27

LEON BERIŠA OVE GODINE NIJE SLAVIO ĐURĐEVDAN! Zatekli smo BEDU I OČAJ: Umesto da slavi, PREPLAKAO JE DAN!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.