ODRŽANA LIKOVNA KOLONIJA VIDRIŠTE 2021: Otkrivene sve AMBICIJE!
Foto: Privatna arhiva

ČESTITAMO

ODRŽANA LIKOVNA KOLONIJA VIDRIŠTE 2021: Otkrivene sve AMBICIJE!

- Zdrava omladina, zdrave vrednosti koje omladina prepoznaje, garantuju opstanak naše Države i naroda.

Objavljeno: 15:19h

U subotu 8.5. Gradska opština Crveni Krst Niš obeležila je Slavu - Sveti Marko.

U okviru pratećih manifestacija u blizini sela Miljkovac održana je likovna kolonija Vidrište 2021 na kojoj su se okupili likovni stvaraoci iz Udruženje likovnih umetnika Niša „LUNA“.

Ana Grozdanović
foto: Privatna arhiva

Koloniju su svečano otvorili prof. dr Miroslav Milutinović Predsednik Gradske opštine i Ana Grozdanović član Komisije za obrazovanje, kulturu, sport i omladinu.

- Imamo ambiciju da osnivanjem Omladinskih klubova u oblasti interesnog organizovanja, u oblasti kulturno umetničkog stvaralaštva mladih, u oblasti naučnog i proizvodnog stvaralaštva, u oblasti očuvanja prirodnih vrednosti i ekologije, podrškom organizacija izviđača, ferijalaca, pokreta gorana, književne omladine, muzičke omladine, filmske omladine, mlade sklonimo sa ulica, otrgnemo od društvenih mreža i ekrana računara, sklonimo od poroka alkoholizma, narkomanije i afirmišemo zdrave stilove življenja. Zdrava omladina, zdrave vrednosti koje omladina prepoznaje, garantuju opstanak naše Države i naroda. Neka nam je srećna Slava Gradske opštine Crveni Krst - Sveti Marko.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.